reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kobietki życzę miłego dnia :-)
bada m.
Fanka BB :)
Gabis mam tak samo ,same wątpliwości ,chociaż serduszkujemy co 2 dzień,a w święta codziennie to jakoś nie wiem nie wierze,że się uda
Za wszystko trzymam kciuki:za testy,uwolnione jajeczka oraz owocne staranka &&&&&&&& i dużo zdrówka dla brzuchatek
Za wszystko trzymam kciuki:za testy,uwolnione jajeczka oraz owocne staranka &&&&&&&& i dużo zdrówka dla brzuchatek
Ostatnia edycja:
m-s
Fanka BB :)
Hej Kochane jak po świętach dawno mnie tu nie było 30 ide do lekarza a mnie dalej męczą... wymioty.... one mnie zamęczą...mam nadzieje że to minie
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Co dzis pichcicie na obiad? Ja mam ochote na ziemniaczki pokrojone w talarki smazone z boczkiem i cebulka. Czuje ze zle to sie skonczy bo smażone ale mam ochote i do tego jeszcze kalafiorek :-) nic ze nie pasuje
Mi się obiadek już robi. Jak już pisałam dzisiaj robię pęczatto ( kasza pęczak, cebula, czosnek, pieczarki, marchew, cukinia i natka pietruszki). Muszę odpocząć od mięsa. Jestem padnięta jak nie wiem co. Myślałam, że usnę przy krojeniu cebuli. Córka śpi i z chęcią też bym się położyła spać. Ale obiad trzeba kończyć no i męża nie ma,a ktoś się musi Adaśkiem zająć. Mam nadzieję, że mój T wróci o tej 16, a nie później, bo normalnie padam na twarz.
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
witam się i ja:-)
juz po spacerku,lodach... teraz czas na relaks:-) jestem tak padnieta i nic nie moge z tym zrobić. ok 12tej padlam i spalam mala godz az mnie sasiadka nie obudzila,ale bylam zla. Wciąz przysyla dzieciaki cos porzyczyc,a to cebule,a to syrop,a dzis po termometr przylazla! chyba sni jak bym jej pozyczyla. co to za ludzie zeby termometr pozyczac...przeciez to osobiste...echhhh
a co do obiadku to u mnie byla zupka szparagowa i do tego placki ziemnaczane tzw. plędze:-)
juz po spacerku,lodach... teraz czas na relaks:-) jestem tak padnieta i nic nie moge z tym zrobić. ok 12tej padlam i spalam mala godz az mnie sasiadka nie obudzila,ale bylam zla. Wciąz przysyla dzieciaki cos porzyczyc,a to cebule,a to syrop,a dzis po termometr przylazla! chyba sni jak bym jej pozyczyla. co to za ludzie zeby termometr pozyczac...przeciez to osobiste...echhhh
a co do obiadku to u mnie byla zupka szparagowa i do tego placki ziemnaczane tzw. plędze:-)