reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam Dziewczynki:)

Anulka- Gratuluje serdecznie!!!

Witam nowe staraczki:-)
Kwiecien wydaje sie bardzo owocny, sama dowiedzialam sie o kilku ciazach moich kolezanek, wiec bociany pracuja bardzo ciezko.. wiadomo, wiosna nadeszla...:-)

U mnie nadal @ brak:confused:. Moj 40-sty dzien cyklu.Zrobilismy rano kolejny test, dla odmiany innej firmy i rzekomo bardziej czuly- i d...pa- wynik negatywny bez cienia cieni. Najgorsze jest to, ze w nocy budze sie z bolem podbrzusza, jakby okres mial zaraz przyjsc a w dzien bola mnie jajniki. Moze owulacja sie przesunela. Gadalam dzisiaj z moja kuzynka i powiedziala mi, ze jej kolezance wychodzily testy ujemne do dwoch tygodni po okresie, i dopiero w trzecim tygodnu pojawil sie wynik pozytywny... wiec moze jeszcze jest nadzieja:zawstydzona/y:... wiec pozostaje czekanie...

Anula - słodko :-D

Witam nowe staraczki.
Beebs nie jesteś sama. Ja mam juz kilka dziesiat msc bez żadnego zabezpiania sie, a i ntensywnych starń połowa z tego. Teraz to jest mój główny cel.

hej :)

Dziewczyny nareszcie! temp poszła w górę, a ovu wykrył owulację, nie wiem czy dobrze, w każdym razie nie nastawiam się że ten cykl zakończy się na zielono, bo owu się przesunęła, jak my już mniej serduszkowaliśmy, ale jak sie trafi fasolek to się bardzo ucieszę :)

szykuję się, bo zaraz lecę na cały dzień na seminarium, kurczę chyba wczoraj w pracy mnie współpracownik zaraził bo się kiepsko czuję i chyba od jutra sobie zrobię wolne i tak miałam mieć urlop na czw-pt to wezmę dzień wcześniej :)

Matik ja kiedyś obserwowałam kilka razy pod mikroskopem śluz, ale pod normalnym, nie takim owulacyjnym, z tym że po kilku razach mi się odechciało, za dużo zabawy z tym było :p

Ewelinka jak tam Mamusiu? :) Mąż w końcu uwierzył? :D

jeśli chodzi o fryzjerów to powiem Wam z tej drugiej str, ja mam fioła na punkcie włosów i muszę mieć dobrze ostrzyżone, ale znaleźć teraz dobrego fryzjera to jak szukać igły w stogu siana... W końcu znalazłam, płacę duże pieniądze, le pójdę raz a włosy układają się przez pół roku bez większych zabiegów... a kolejki że trzeb się umawiać 3-4tyg wcześniej :p

dobra zbieram się, dziś chyba będę w końcu Was śledzić :)

miłego dnia :)
cholera to ja mam farta bo mój mężczyzna jest fryzjerem ...

Lisica tak to ostateczny powod straty ciazy.
Beebs witaj

Jakos dzisiaj na nic nie mam weny.Siedze nad ksiazkami ale do glowy tez mi nie chce dzis nic wejsc.Chyba pora nie myslec o niczym i troche odpoczac.

Anulka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo.Dbaj teraz bardzo o siebie i Fasolinka.Trzymam za Ciebie mocno kciuki:tak:

Ewelinka nie zamartwiaj sie na zapas.Wszystko bedzie ok. Za Ciebie tez trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie @ jak w zegarku, wczoraj odstawiony dupek a dzisiaj ciotka.

Za pół godziny kończę pracę, uff :)

Pozdrawiam Wszystkie staraczki, brzuchatki i nowe kobietki.:-)

Do góry