reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Dziękuję Wam Kochane ;**
musi być dobrze. Limit nieszczęść już mam wyczerpany ;-)
musi być dobrze. Limit nieszczęść już mam wyczerpany ;-)
Witam Dziewczynki
Anulka- Gratuluje serdecznie!!!
Witam nowe staraczki:-)
Kwiecien wydaje sie bardzo owocny, sama dowiedzialam sie o kilku ciazach moich kolezanek, wiec bociany pracuja bardzo ciezko.. wiadomo, wiosna nadeszla...:-)
U mnie nadal @ brak. Moj 40-sty dzien cyklu.Zrobilismy rano kolejny test, dla odmiany innej firmy i rzekomo bardziej czuly- i d...pa- wynik negatywny bez cienia cieni. Najgorsze jest to, ze w nocy budze sie z bolem podbrzusza, jakby okres mial zaraz przyjsc a w dzien bola mnie jajniki. Moze owulacja sie przesunela. Gadalam dzisiaj z moja kuzynka i powiedziala mi, ze jej kolezance wychodzily testy ujemne do dwoch tygodni po okresie, i dopiero w trzecim tygodnu pojawil sie wynik pozytywny... wiec moze jeszcze jest nadzieja... wiec pozostaje czekanie...
Anulka- Gratuluje serdecznie!!!
Witam nowe staraczki:-)
Kwiecien wydaje sie bardzo owocny, sama dowiedzialam sie o kilku ciazach moich kolezanek, wiec bociany pracuja bardzo ciezko.. wiadomo, wiosna nadeszla...:-)
U mnie nadal @ brak. Moj 40-sty dzien cyklu.Zrobilismy rano kolejny test, dla odmiany innej firmy i rzekomo bardziej czuly- i d...pa- wynik negatywny bez cienia cieni. Najgorsze jest to, ze w nocy budze sie z bolem podbrzusza, jakby okres mial zaraz przyjsc a w dzien bola mnie jajniki. Moze owulacja sie przesunela. Gadalam dzisiaj z moja kuzynka i powiedziala mi, ze jej kolezance wychodzily testy ujemne do dwoch tygodni po okresie, i dopiero w trzecim tygodnu pojawil sie wynik pozytywny... wiec moze jeszcze jest nadzieja... wiec pozostaje czekanie...
cholera to ja mam farta bo mój mężczyzna jest fryzjerem ...hej
Dziewczyny nareszcie! temp poszła w górę, a ovu wykrył owulację, nie wiem czy dobrze, w każdym razie nie nastawiam się że ten cykl zakończy się na zielono, bo owu się przesunęła, jak my już mniej serduszkowaliśmy, ale jak sie trafi fasolek to się bardzo ucieszę
szykuję się, bo zaraz lecę na cały dzień na seminarium, kurczę chyba wczoraj w pracy mnie współpracownik zaraził bo się kiepsko czuję i chyba od jutra sobie zrobię wolne i tak miałam mieć urlop na czw-pt to wezmę dzień wcześniej
Matik ja kiedyś obserwowałam kilka razy pod mikroskopem śluz, ale pod normalnym, nie takim owulacyjnym, z tym że po kilku razach mi się odechciało, za dużo zabawy z tym było
Ewelinka jak tam Mamusiu? Mąż w końcu uwierzył?
jeśli chodzi o fryzjerów to powiem Wam z tej drugiej str, ja mam fioła na punkcie włosów i muszę mieć dobrze ostrzyżone, ale znaleźć teraz dobrego fryzjera to jak szukać igły w stogu siana... W końcu znalazłam, płacę duże pieniądze, le pójdę raz a włosy układają się przez pół roku bez większych zabiegów... a kolejki że trzeb się umawiać 3-4tyg wcześniej
dobra zbieram się, dziś chyba będę w końcu Was śledzić
miłego dnia
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Moniczka ja mam mamę fryzjerke :-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Moniczka, Beebs, witajcie
Lisica tak to ostateczny powod straty ciazy.
Beebs witaj
Jakos dzisiaj na nic nie mam weny.Siedze nad ksiazkami ale do glowy tez mi nie chce dzis nic wejsc.Chyba pora nie myslec o niczym i troche odpoczac.
Anulka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo.Dbaj teraz bardzo o siebie i Fasolinka.Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Ewelinka nie zamartwiaj sie na zapas.Wszystko bedzie ok. Za Ciebie tez trzymam kciuki.
Beebs witaj
Jakos dzisiaj na nic nie mam weny.Siedze nad ksiazkami ale do glowy tez mi nie chce dzis nic wejsc.Chyba pora nie myslec o niczym i troche odpoczac.
Anulka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo.Dbaj teraz bardzo o siebie i Fasolinka.Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Ewelinka nie zamartwiaj sie na zapas.Wszystko bedzie ok. Za Ciebie tez trzymam kciuki.
Ostatnia edycja:
reklama