reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ja po pracy. Ciężkondziś było.
@ nie rozkreciła się. Jak jutro temp nie spadnie to powtórka tesu. Ale nie wiem, czy jutro czy w środę.

Dobranic.

reklama
hej :-) witam się porannie przy kubku kawuni:-D
ach szykuje się do roboty,dzis autem jade wiec godz dluzej moglam pospac. cholera uzależniam się od Was hahahha
życzę powodzonka na dziś kochane (wiecie o czym pisze) nowy dzień,nowe możliwości....
Jołasia zrób ten test i rozjaśnij umysł sobie i nam:-) trzymam kciuki za 2 krechy:tak:

hej :)

Dziewczyny nareszcie! temp poszła w górę, a ovu wykrył owulację, nie wiem czy dobrze, w każdym razie nie nastawiam się że ten cykl zakończy się na zielono, bo owu się przesunęła, jak my już mniej serduszkowaliśmy, ale jak sie trafi fasolek to się bardzo ucieszę :)

szykuję się, bo zaraz lecę na cały dzień na seminarium, kurczę chyba wczoraj w pracy mnie współpracownik zaraził bo się kiepsko czuję i chyba od jutra sobie zrobię wolne i tak miałam mieć urlop na czw-pt to wezmę dzień wcześniej :)

Matik ja kiedyś obserwowałam kilka razy pod mikroskopem śluz, ale pod normalnym, nie takim owulacyjnym, z tym że po kilku razach mi się odechciało, za dużo zabawy z tym było :p

Ewelinka jak tam Mamusiu? :) Mąż w końcu uwierzył? :D

jeśli chodzi o fryzjerów to powiem Wam z tej drugiej str, ja mam fioła na punkcie włosów i muszę mieć dobrze ostrzyżone, ale znaleźć teraz dobrego fryzjera to jak szukać igły w stogu siana... W końcu znalazłam, płacę duże pieniądze, le pójdę raz a włosy układają się przez pół roku bez większych zabiegów... a kolejki że trzeb się umawiać 3-4tyg wcześniej :p

dobra zbieram się, dziś chyba będę w końcu Was śledzić :)

miłego dnia :)

Cześć, dziewczyny. U mnie od wczoraj tak sobie i mam strasznego doła. Nawet nie wiem co mam pisać i komu odpisać. Przepraszam, ale nastroju brak. Jeżeli chodzi o listę staraczek i mam kogoś zmienić na liście, dodać, proszę pisać na PW, to zmienię listę.

Aschlee :* Motylku:*

Mychunia, jak tam? :*

Wczoraj na laptopie znalazłam zdjęcia jak starsza córka była jeszcze taka maleńka i wzięło mnie na wspomnienia :) Jeszcze niedawno malutka, a teraz Pannica.

Blair dzięki :)
Super że Twoja tempka zaczyna działać , więc do roboty i trzymam kciuki ;) &&&&&
A ja poprostu mam dosyć sikania na testy owu :) zobaczymy ja na razie tempka spada czyli szykuje się do owu więc się zgadza
Co do fryzjera to mój salon nie jest peryferyjny ;)
moje fryzjerki są bardzo dobre a i cena nie jest niska za usługę ;) Czasem 1 klientkę interesuje układanie włosów a czasem zupełnie nowa fryzura , która sama się nie ułoży ;) to na prawdę kwestia gustu :)
ale najważniejsze, że Ty masz swój ideał :)

To moje tempki z takiego kalendarzyka na którym dopiero się uczę więc nie wszystko jest dobrze zaznaczone śle widać że się dzieje ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1396940593.135021.jpg.
Miłego Dnia :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396940593.135021.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396940593.135021.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 29
Hej Kochane ;**
Pisze jeszcze z łóżka bo sie przebudzilam dopiero :-)

Blair trzymam kciuki by się udało ;-) tak Kochana Maz wczoraj wrócił z pracy i dal buzi mi i w brzuszek dla fasolki :-) i powiedzial: czesc dzidziusiu. Komuś moze się to wydać głupie ale ja poczułam się cudownie.

Malus Kochana ;***

Ewelinka, to nie jest głupie, a piękne :) Super masz męża skoro tak robił. Mój codziennie przy wstawaniu i przy kładzeniu się spać całował mój brzuszek :) Buziaki Kochana :*

Starające się: 15 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzeniepotwierdzenie:
julia0903 - @5.04
jołasia - @7.04

Kwiecień:
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
kasikz - @5.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,LisicaLisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85

Hej dziołchy :-D
Ja młodego zaprowadziłąm do przedszkola, zjadłam śniadanko i o 10 ruszam na pocztę a potem do pracy niestety:-( Ale pocieszam się tym, że jutro wolne mam;-)
Exelinka, wspaniałe uczucie, prawda?:-) zazdroszczę normalnie :) Chciałabym też tak..:-) ALe do staranek jeszcze trochę czasu. Muszę porozmawiać ze swoim TŻ o dzieciach.. ;) bo niby rozmawialiśy, ale nic konkretnego nie ustalono:-p a to, że staranka od lipca to w sumie moj termin, sama sobie ustaliłam:-D Teraz TŻ będę pytać co on na to. Wcześniej mówił, że Tomkowi przydałoby się rodzeństwo, więc..;-) Pewnie zapytacie czemu lipiec?;-)Urlop, mniej stresu, morze, relaks i jakby się udało.. to za rok na święta wielkanocne dzidzia jak malowana:-D

reklama
Ja tez witam rankiem:)
Blair - no w koncu
Malus - buziole , nie smuta:)
Ja wczoraj tez sie zdołowałam zaplanowałam sobie nasz tylko czas - bo mieliśmy okazje na tydzien bez Poli. Okazało sie ze M ma prawie cały miesiac wyjazdy, wiec nawet nie wiem czy na śiweta pojedziemy , o staraniach nie wspomne a tygodniu samemu zapomnieć można:no:

Do góry