reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Blair tak WYKRES WYGLĄDA JAKBY SZYKOWAŁ SIE DO OWU , trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
MotylkowaOna
Fanka BB :)
ewelinka jak twoja beta? jest juz wynik?
Właśnie już po 15 Ewelinka jak beta? Padałaś z wrażenia ze wysoka?
Matik, KasikZ dzieki za odp :* jak sie na czyjeś wykresy patrzy to jest inaczej, a jak człowiek swoj analizuje to cała wiedza umyka...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Matik, KasikZ dzieki za odp :* jak sie na czyjeś wykresy patrzy to jest inaczej, a jak człowiek swoj analizuje to cała wiedza umyka...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej mam wyniki ale trochę mnie podłamały...
progesteron - 29,22 ng/ml
beta 84,06 mIU/ml
przy normach
3 tydzień 5,8-71,2
4 tydzień 9,5-750
5 tydzień 217-7138
może moja owu nie była tak jak ovufriend wyznaczył ?... może owu była nie 13 a 20 dnia cyklu? jak myślicie ?
progesteron - 29,22 ng/ml
beta 84,06 mIU/ml
przy normach
3 tydzień 5,8-71,2
4 tydzień 9,5-750
5 tydzień 217-7138
może moja owu nie była tak jak ovufriend wyznaczył ?... może owu była nie 13 a 20 dnia cyklu? jak myślicie ?
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka a pytałas ich jak oni liczą te tygodnie czy od ostatniej miesiaczki czy od owulacji? Bo w moim labolatorium byly jakies niekompetentne panie i nie umialy mi odpowiedziec. Wiesz jak wczoraj odebralam swoje wyniki czulam sie podobnie jak ty teraz, ale przegrzebalam cały internet i wychodzi na to ze nie ma czym sie martwic, bo te normy są do du** tak jak dziewczyny mówią wazny jest przyrost Musi byc dobrze a na progesteronie niestety sie nie znam.