reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam.
Matik, tulam :-( Nadzieja ostatnia umiera,

U mnie skok temperatury, piersi jak napompowane dziś tylko czyste plamienie jak poszłam coś większego zrobić, czyli wysilić się. Tak to tylko delikatne ślady na wkładce.

Matik2012 moze faktycznie idz do szpitala niech ciebie lekarz zbada i zobaczy co sie dzieje.. hmmm a powiedz mi ty mowisz w hiszpani po angielsku czy posługujesz sie hiszpanskim?

Właśnie już po 15 Ewelinka jak beta? Padałaś z wrażenia ze wysoka? :D

Matik, KasikZ dzieki za odp :* jak sie na czyjeś wykresy patrzy to jest inaczej, a jak człowiek swoj analizuje to cała wiedza umyka...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej mam wyniki ale trochę mnie podłamały...
progesteron - 29,22 ng/ml
beta 84,06 mIU/ml
przy normach
3 tydzień 5,8-71,2
4 tydzień 9,5-750
5 tydzień 217-7138

może moja owu nie była tak jak ovufriend wyznaczył ?... może owu była nie 13 a 20 dnia cyklu? jak myślicie ?

Ostatnia edycja:
Ewelinka Beta idealna :-) widać miałaś później ovu ale najważniejsze że ciążą jest:-) sprawdź normy progest, bo nie znam się na nich:-)

reklama
Ewelinka a pytałas ich jak oni liczą te tygodnie czy od ostatniej miesiaczki czy od owulacji? Bo w moim labolatorium byly jakies niekompetentne panie i nie umialy mi odpowiedziec. Wiesz jak wczoraj odebralam swoje wyniki czulam sie podobnie jak ty teraz, ale przegrzebalam cały internet i wychodzi na to ze nie ma czym sie martwic, bo te normy są do du** tak jak dziewczyny mówią wazny jest przyrost ;) Musi byc dobrze:tak: a na progesteronie niestety sie nie znam.

Do góry