reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus koło mnie jest kilka różnych labow, wybrałam specjalnie taki z wynikami online żeby moc w pracy odebrać :)

Agniesiak a no to spoko, ja patrzyłam na wagę bo trzymamy albo w mieszkaniu albo w piwnicy, wiec wolałam lżejszy :)

Kraolina &&&&& czekam z niecierpliwością :)

Motylku :* a Ty jak tam dziś? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Faktycznie dziś testowy dzień :szok:
Ja zaraz idę bo też muszę osobiście odebrać. Zdzwoniłam, że już są.
Karolina - czekam na wieści z niecierpliwością:)
Monarti - super, że wszystko ok :)
Blair - kciuki zaciśnięte&&&
Uciekam dam znać jak moje wyniki :)

Mam wyniki ale chyba fatalne... z reszta nie znam sie
155,10 mlU/mL przy normach: 2-4 tydz 39,1-8388 5-6tydz 861-88 769
I co teraz? Co to znaczy? Od jakiego momentu oni liczą tygodnie ciąży? :-(

Witam się popołudniowo :-) u mnie pogoda piękna 20 stopni w cieniu
Wczorajszy mój test niestety negatywny,@ brak
Aschlee czy ty dostałaś już @ po poronieniu, bo miałyśmy w tym samym czasie mniej więcej tylko,że ja staram się dalej i ani @ ani ciąży.
Kocicowa mama mój mąż właśnie rzuca palenie z Tabexem i już 2 i nie pali
Trzymam kciuki za wszystkie &&&&&&&&&

Kraolina gratuluje !!!!!

Ostatnia edycja:
Kraolina super! :D gratulacje to wcale niemała beta! :) powtórz w pon :)
mogłaś mieć przesuniętą owu i zagnieżdżenie, myślę że jest ok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kraolina, nie nakręcaj się z tą betą, że jest coś nie tak. Beta jest bardzo ładna. Możliwe, że beta jest prawidłowa, a ciąża młodziutka. Dowiesz się u ginekologa. A poza tym jak powtórzysz betę za 2 dni to wtedy sprawdzisz, czy prawidłowo rośnie. Ja twierdze, że jest dobrze.

Do góry