reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Och, jakie tu deklaracje miłosne! :-D;-)
gabis, przykro mi z powodu kłótni :zawstydzona/y::-( Nie martw się, szybko się pogodzicie ;-)

ewelinka, pewnie, na mnie możesz liczyć :tak: będę zaciskać kciuki ;-)

Bezdzietna, także trzymam kciuki! ;-):-D

lalka, ekstra sukienka! Bardzo mi się podoba, zwłaszcza kolor :-) A co, kupujesz? ;-)

Dziewczyny, miałyście kiedyś tak, że skończyła Wam się @, a owulować zaczęłyście 3 dni później :szok::szok::szok: Nigdy w życiu tak nie miałam, a teraz odkryłam, że pojawiają mi się objawy pierwszych dni owulacji :shocked2::confused::baffled:

reklama
Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa. Ja wiedziałam, że skoro półtora roku się nie udało, to i tym razem się nie uda, ale taki wynik zero jednak spowodował, że mimo wszystko czuje się podle :-(

Gabis- wiem co mówisz, ja już też zdążyłam się przed chwilą z A. pokłócić :baffled:

Lalka- fajniutka sukienka. Czarne dodatki też mogą do niej dobrze pasować, bo chyba jest taka błękitno- czarna, tak? Całą swoją pozostałą nadzieję trzymam na jutro dla Ciebie! Tym razem musi się udać!
Mychunia- Ty się na tym chorobowym to za trzech wyleżysz, hihi. Kuruj się Kochana, kuruj! :tak:

Olusia- a jak twoje zdrowie? Już lepiej odrobine?

Mligocka
- mnie takie pierdółki do domku cieszą najbardziej. Ostatnio wychodzę zawsze z pełnymi siatkami ze sklepu Home&you. Uwielbiam ten sklep z akcesoriami do domu! :-D

SSmama-
ale szybko masz wszystkie objawy wskazujące na owu. Zawsze tak masz? Ilu dniowe masz cykle?

Asiu-
gratuluję ciałka żółtego. Przebyłaś owulację Kochana! :-)

Karjetka
- no daj znać co tam załatwiłaś z dr Makowska.

Anna
- a może zrób badanie z krwi, skoro wychodzi Ci bladzioch? Będzie miała 100% pewności.

Kurcze, może jutro po pracy pojade do tej IKEI. Ona tak mnie kusi... :no:

Anula : chaber z czarnym :tak: dziękuje napewno się przydadzą , musi wkońcu się udać , chodz mam spore wątpilości ehhh

Anula1988 przykro mi kochana ze sie nie udalo... ale nastepny cykl bedzie twoj... :-)

Odnosnie mojego zdrowia to jestem tak nafaszerowana lekami, leze w lozku i odpoczywam sobie... lecze sie domowymi sposobami... na wieczor znow wezme garsc witamin i wypije Vicksa.... i wezme jeszcze Iskial 500mg... pilam tez sok z pomaranczy taki wyciskany i ciepla herbatke z cytryna...

reklama
Anulka kochana nie smutaj sie...na pewno sie uda i zobaczysz ze bedziesz szczesliwa Mamusia...Moze faktycznie na ta bete jest za wczesnie nie bierzesz takiej opcji pod uwage?

Do góry