reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczynki ale produkujecie :-D nie nadążam czytać:-p
Gabis, Anula1988 - i Ja zaliczyłam kłótnie :angry:
lala- podobnie jak dziewczyny myślę, że złoto czarne dodatki będą najlepsze np. ostatnio widziałam piękne czarne szpileczki ze złotym szpicem i złotą szpilką:happy:
Olusia zdrowia życzę :tak:
Bezdzietna także trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:-)

reklama
Asia ja nie lubię niczego brać dowcipnie bo potem wszystko wyplyws co jest bleeeh ale czego sie nie robi dla lepszego spania kocham spac :p

Nawyskakiwalo mi pelno krost na twarzy masakra jakas :-/ ostatnii tsk mialam przed zobaczeniem dwoch najpiekniejszych na swiecie kreseczek ..

Asiu nigdy nie mierzę jak mam @, to dla mnie jakieś niehigieniczne :p

SSMama mi się kiedyś wydawało że mam owu 7dc, bo dolegliwości na to wskazywały, ale wykres pokazał co innego, owu była sporo później

Anula ja też jutro jadę do IKEI boo... wymyśliłam prezent dla mojego G na walentynki, znalazłam ramkę na obrazy taką dużą, białą, chcę w środku nalepić karteczki samoprzylepne- 100 powodów "kocham Cię bo.." a ramka będzie pasować do sypialni :)

ja też mam testy zachowane na pamiątkę, nie mogłam ich wyrzucić...

a ja się kuruję kielichem ;p G zrobił mi drina cola+ nalewka mojej Bratowej :) i jutro mam nadzieję że będę jak nowa :D

KasikP- witaj! Miło mi Cie poznać! :tak:

Blair-
wooow! Ale czaderski pomysł z tą ramka walentynkową! A mogłabyś mi zdradzić chociaż zdania kilku karteczek? Może się zainspiruje :tak: Jednak się okazało, ze nie mogę jutro jechać do IKEI, bo brat A., zaprosił nas jutro na urodziny :-)

Bezdzietna
- powodzenia!

reklama
Anula dzięki :D znalazłam w necie taki pomysł, tylko tam ktoś zrobił szkatułkę i powrzucał karteczki do środka a ja pomyślałam o ramce, bo będzie efektowniej wyglądać i nie będzie zbierać kurzu w kącie ;p
"za serce,
za ręce które zawsze mnie podtrzymały abym nie upadła,
za oczy,
za ramiona w których mogę się schować,
za to że gdy ja krzyczę przerażona on zabija tego pająka,
za to że jest moim sensem życia,
za to że sprawia że jestem szczęśliwa "
i wiele innych :)

dobranoc :*

Do góry