reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia : wiem wiem , ja się dobrze czuje w tych kolorach , jestem ruda :tak:zeszłam z naturalnego blondu . Oprócz duuużego brzucha w niej jest ok ale teściowa powiedziała żeby tym się nie przejmować pewnie niektórzy wezma mnie za ciężarną no ale cóż ....

Maluś : 22 lutego mam wesele w rodzinie , na które niemam wcale ochoty no ale trzeba iść . Chodz po punkcji i transferze niewiem jak to będzie

już w domku, kurczę rozkłada mnie co raz bardziej, zrobię obiad [G już w drodze do domu] i chyba się kładę do łóżka...

Kasik witaj :) szybkiego zafasolkowania

Asiu gratulacje dla Szwagierki, niech Niunia się dobrze chowa :)

Gabis masz domowe przedszkole :-D

Aschlee 4 pokoje może na razie wystarczą, ale jakby się Wam trafiła jeszcze trójeczka? :D
wiesz w razie co to daj znać w niemczech jeszcze nie byłam, a mieszkam koło Okęcia :D

Bezdzietna &&&& za pozytywa jutro :D

Ewelinka powal ich na kolana :D
trzymam bardzo mocno kciuki za znajomą!!!

Anula przykro mi :-( ale kolejny cykl będzie płodny! musi być :D

Maluś ja Cię doskonale rozumiem, myślę że co ma być to będzie. Jeśli nie chcesz teraz ciąży to się zabezpieczajcie, a jak się zdarzy wpadeczka to wdać tak miało być :D

Lalka ja bym dodała złotą biżuterię

Bezdzietna : Już to przechodziłam , to moje 2 i mam nadzieje ostatnie podejście . Niema czego bo przez 15 min śpie pózniej mnie budzą i jest już po wszystkim :-D

Bezdzietna tez sie balam jak weszlam do sali zabiegowej... ale to trwa 10-15 min i po wszystkim.... nic nie czujesz... dopiero po mozesz odczuwac jakies dolegliwosci... ja mialam brzuch jak balon, bolesnosc przy oddawaniu moczu i troszke mnie brzuch bolal... strach ma wielkie oczy...

reklama
Do góry