reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A ja testuje w sobote. Trzymajcie kciuki:)
Poki co, temperatura nic mi nie wskazuje bo utrzymuje sie na poziomie 36,3-36,4 (termometr nie pokazuje mi dwoch liczb po przecinku), ALE juz trzeci dzien z rzedu czuje takie ciagniecie w podbrzuszu. Takie jak na @, ale duzo, duzo delikatniejsze. Moze akurat..;)

Jest mi okropnie. Tak sie nastawialam na ten cykl. Myslalam ze zeszly to byl jakis przypadek a tu sie okazuje ze od Bog raczy wiedziec ilu nie mam owulacji. Koszmar. Jak wroce do domu to od razu klepne nr do tego endo ponoc ma sukcesy w nieplodnosci. Jak bedzie mial dlugie terminy to umowie sie tez tam gdzie ty Anulka i Karjetka. Chyba wino dzis pojdzie cos czuje.

Asieńko tak mi przykro buziaki przytulam Cie bardzo bardzo mocno :* szkoda że nie ma przycisku NIE LUBIE!!

Kochane trzymam kciuki za wszystkie wizyty i przyjmuje tylko dobre wieści..!!!

Asia też bardzo mi przykro:-(...może faktycznie powinnaś dostać CLO lub coś innego na owulke...a czy miałaś robione jakieś hormony?progesteron itp?

Asiu:no: przykro mi,ale co zrobic trzeba iść do przodu i mieć nadzieję:-( tulę cię i dziękuje za twoje posty odnośnie mnie:tak:

Anna a
kiedy termin @? minął już? u mnie delikatne ciagnięcia od owulacji,a nawet bóle podbrzusza,częste sikanie a tempka jest w granicach 37 a dziś tylko 36,8 więc też niewiem czy to spadek przed miesiączka czy nie,termin mam na jutro,trzeba czekać:confused2:

reklama
W tym miesiacu tez zrobie hormony. Kuzwa wsciekla jestem.
Ale umowilam sie juz na wizyte na srode wieczor endo.

Ostatnia edycja:
Do góry