reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
AniaSzw ja biorę obecnie bromergon. Najgorszy był pierwszy dzień brania mdłości i zawroty głowy - przeszły mi koło południa, a biorę 1 tab na noc. Przez pierwszy tydzień brałam 1/2 tab wg zaleceń endokrynolog by organizm sie przyzwyczaił. Mi mój lekarz mówił ze jak sie będę bardzo źle czuć to przepisze inne tylko że one nie są juz refundowane i zaczynają się ceny od 40 zł za opakowanie wzwyż - inf zaciagnełam u farmaceutki w aptece kupując bromergon. Dla porównania bromergon kosztuje ok.3,2zł.

Maluś na razie odpuszczam ten cykl - wiec z listy mnie usuń - serio. Mąz na początku marca będzie ponownie robił badania nasienia - 72 dni po zakończeniu brania antybiotyku - jak się okaze że nic to nie pomogło to zostanie nam juz tylko klinika niepłodności. Szczerze to bronie się od tego rekami i nogami bo z takimi wynikami zdaje sobie sprawe co nam powiedza. Moj gin wspominał o in vitro.

Dzis próbuje o tym nie mysleć, cięzki dzień za mną. Teraz juz nawet płakac nie mam siły.

Dzieki dziewczyny za wsparcie:) Macie pewnie racje, ale dziś racjonalne argumenty nie przekonuja mnie. Mam wrażenie jakby pekło coś we mnie odpowiedzialne za moje uczucia związane z posiadaniem dzieci. Do tego w pracy kolejna koleżanka oznajmiła ze jest w ciazy. Za duzo tego dziś.

W tej całej bezradności postanowiłam sobie że musze zając się "czymś" innym. Teoretycznie moje hobby to scrapbooking głownie cardmaking, ale jakos ostatnio mnie coraz mniej kreci i wpadłam dzis na pomysł że chce sie nauczyc szyc na maszynie. Mąż troche zrobił oczy. Ale chwile temu podesłał mi linka do warsztaów które odbywaja sie w czwartek we wro dot szycia na maszynie dla zielonych https://www.facebook.com/events/263732153780496/https://www.facebook.com/events/263732153780496/

Nadrobiłam Was dziś pobierznie, wybaczcie, nie mój dzień.
Cyntia, Gochsen trzymam kciuki za fasolki

Brrr dziękuję za info. Ja też mam brać pół tabletki puki co. Za 2 tygodnie zrobię badanie jeszcze raz.
Masz rację zajmij się czymś fajnym, maszynę polecam :) sama uwielbiam szyć.
Jak byłam chora rok temu i na zwolnieniu siedziałam 2 miechy to zaczęłam na maszynie właśnie. Może troszkę sie rozpromienisz :)

Brr -- przytulam mocno!!!!!!!!!!!
Trzeba sie wybeczeć bo z człowieka musi zejść ciśnienie. Myślę że klinika niepłodności to nie jest zły pomysł. Przecież możecie iść by chociaż zobaczyć co proponują. Będziesz mamą! Nie wolno ci wątpić.

Agniecha - jak tam?? kiedy teścik?? mnie już cycochy nie bolą...... cokolwiek to było to już sobie poszło :frown:

malusiolka nie wiem co sie dzieje 2 tyg plamien dzis jakies krwawienie jakk nie przejdzie to bede musiala do gina isc ale sadze ze to przez stres bo niestety pojawily sie problemy osobiste:-(

Hej Kochane :D

Ciężko jest Was nadrobic. Jeszcze nie wszystkie Was pamiętam. Staram się ale dużo nas :D
Cześci już gratuluję i trzymam kciuki za zdrowe rosnące fasoleczki :) &&&&&&&&&&&& :*:*:*

U mnie miesiączki brak :( ;/
Jestem bardzo zła bo to już 32 dc, a normalnie mam nieregularne, ale nie dłuższe niz 30 dni.
Ciążę wykluczam. Dziś zrobiłam teścik dla potweirdzenia na 100% i jedna kreseczka.
Więc wkurzam się.

Kupiłam już co potrzebne do produkcji lepszego śluzu :D Więc w portfelu mniej ale samopoczucie lepsze :D

A teraz dla rozluźnienia piwko :D Uwielbiam :*:*:*:*

Na obiad miałam gołąbki --> to tak nawiązuję dla smaka dla was :D

reklama
Iwo, u mnie cycki bolą ale nie tak strasznie, tylko jak dotykam lub sie kładę, poza tym nic więc czekam, ale szczerze mówiąc mam przeczucie, że nic z tego, nie czuję się ciążowo, test zamierzam zrobić dopiero w pon za tydzień jak do tego dnia nie zacznę plamić itp, nie chce kupować ciągle tych testów, poczekam.... A Ty jakie masz przeczucie?

Cyntia, dobra wiadomość :) &&&&&&& trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!

Brrr85, tulę.....

Ostatnia edycja:
Do góry