reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny ale tu powiało grozą normalnie.
Biedne kochane tyle stresów to przecież nie służy kobiecie w ciąży:no: nie dobrze mam nadzieje że to się dobrze skończy

W poniedziałek będę miała nowy uśmiech wstawiam sobie koronki na dwie jedynki.
No i coś dziwnego się stało z moim cyklem już mam owulację a to jest dopiero 13 dc jakoś dziwnie w tym miesiącu wyszło

Wiem, że czytają to Staraczki2013, więc mówię. Byłam dzisiaj u lekarza serduszka nie usłyszeliśmy, ale wiemy, że maluszek zagnieżdżony prawidłowo, wszystko wygląda dobrze:) teraz mam zrobić badania i wizyta kolejna za miesiąc:) a jak się będę bardzo stresować to mam przyjść za 2 tygodnie usłyszeć serduszko:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fluidy dla Was:) I bawcie się w łóżku jak najwięcej ( i niekoniecznie w łóżku:)) bo nigdy nie wiadomo kiedy wyjdzie:)

reklama
Dostałam zwolnienie do 11 lutego. Pęcherzyk ma 3,5 mm. Jest też torbiel (stąd mogą być te bóle po prawej stronie!). Dostałam luteinę. Gdy lekarz wyciągnął USG nie było widać żadnego zabarwienia, ale w sumie przy poprzednich stratach też, gdy poleciałam z pierwszymi plamieniami, to nic nie było w trakcie badania widać (w sensie plamień, krwawień). Mam leżeć. Jeszcze nie dzwoniłam do szefowej, no boję się. Dziękuję za trzymanie kciuków :*

Do góry