reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej laseczki

Anula -piękne endo, ja miałam po owu 6,8 i niestety się nie udało ale ty jesteś na dobrej drodze

Gochson - o matko ile ty się nastresujesz :zawstydzona/y::zawstydzona/y:&&&&&& za fasolkę!!

Cytnia - nie ma mowy, nie stracisz tej fasolki!!!!!!!!!!! Mocno kibicujemy by było OK!

Brr - :-:)-(

u mnie bez zmian.......

reklama
Anula1988bf4.gifnie chcialam ich za czesto wstawiac ale skoro je lubisz to pewnie czasem wstawie;-) specjalnie dla Ciebie

Załączniki

• bf4.gif
    bf4.gif
    18,3 KB · Wyświetleń: 33
witam, wieczorową porą, myślałam że dziś będzie spokojnie w pracy, o ja naiwna. Jestem wykończona psychicznie... Już mi czasem sił brakuje, najgorsza jest ta bezradność

Olusia nie jestem zwolenniczką solarium, ale w zimie gdy dopada mnie chandra i ospałość traktuję je jak lekarstwo :) spróbuj może i Tobie pomoże

Maluś ojej współczuję sytuacji z Teściami, dobrze że Mąż za Tobą stoi, a nie jak to czasem bywa że przystaje do rodziców. Szukajcie szybciutko czegoś bo się zamęczycie!

Brrr przykro mi że @ się pojawiła, oby następna nie przyszła przez wieeeele miesięcy

Karolina fasolka? :D

Aschlee hehe ja w drugiej ciąży jadłam tylko jajka, inne jedzenie mogło nie istnieć :p więc kto wie, kto wie

Anula &&&& za polepszenie nam statystyki zafasolkowanych :)

Gochson będzie dobrze! musi być!

Cyntia bardzo mocno trzymam kciuki żeby tym razem się udało, daj znać po wizycie

robiłam dziś małe zakupy spożywcze i przerzuciłam się na zdrowsze odżywianie, ech człowiek dorasta :p szykuję powoli organizm :)
I tak sobie dziś myślałam myślałam i wymyśliłam że chyba dm radę pogodzić ciążę z robieniem częściowo doktoratu, tylko w pracy wolę się nie chwalić planami. Bo chociaż są przychylni i mili, to pomysł starania się teraz o dziecko może nie być mile widziany. Więc jeśli G [mój TŻ] się nie wycofa to zrobię badania, większość/całość zębów i działamy :)

a mam jeszcze do Was pytanko odnośnie różyczki, czy jeśli któraś z Was jej nie miała to się na ni szczepiła? bo po szczepionce podobno trzeba pół roku odczekać...

Asiu- tak jest! Za wysoka PRL może jak najbardziej blokować owu. Mówił mi to i ginek i endokrynolog. Moja siostra brała też na noc, ale nawet i to ją nie ustrzegło przed skutkami ubocznymi... :-(

Aschlee- lubie? Nieeeeeee! UWIELBIAM :-D

Iwo- dzięki, ale ja i tak uważam, że 2 tygodnie będę miała równie piękną @ jak obecne endo... :eek:

Blair- dziękuję Ci!

Asiu- wiesz co ja dokładnie nie wiem, ale może z 3 tyg., może miesiąc wytrzymała. Bezesnne noce najbardziej ją wykańczały.

Blair87 byloby super gdyby sie udalo:tak: ale nie bede sobie robic nadziei bardzo duzej bo potem rozczarowanie bardzo boli...Bylam specjalnie w sklepie po salatke z jajkiem,szparagami,szczypioreczkiem i majonezikiem mniammmmmm;-) a do tego na jutro salatke ziemniaczana z podsmazonym boczkiem i majonezem

Aschlee wiadomo, że zawsze lepiej miło się rozczarować, ale ja wierzę że to fasolka się jajek dopomina :D

G wraca z pracy, w końcu w miarę o normalnej porze [tylko 2h nadgodzin] idę zrobić obiadek

reklama
Do góry