reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss, ja tez mam dzisiaj ochotę na zmiane męża :) Wczoraj trochę sie pożarliśmy i prawie wcale do dzisiaj się do mnie nie odzywał, on ma taki ciężki charakterek że masakra, ale już sie chyba przyzwyczaiłam
Ja tez mam postanowienie troche schudnąć, jakieś 5 do 7 kilo. Niby nie dużo ale dla mnie to problem,
Jutro już do pracy, jak te wolne 2 dni szybko minęły :(

reklama
Witam dziewczyny. Z chęcią dołącze do tego wątku :) My z mężem również staramy się o dzidziusia od kilku miesięcy, z miesiąca na miesiąc coraz intensywniej niestety bez efektów.
Robie sobie testy owulacyjne i mam do was pytanie, bo nie wiem czy dobrze je interpretuję. Wczoraj kreska testowa jakby taka sama jak kontrolna, dzis testowa mocniejsza od kontrolnej. I czy to znaczy że już mam owulację, czy że dopiero za 24-36 godz? bo już zgłupiałam. Staranko było wczoraj wieczorkiem i dziś rano. I nie wiem czy zaciągać dziś męza do łózka czy może dopiero jutro??
Pozdrawiam wszystkie staraczki i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Cześć dziewczyny :) chętnie do was dołączę, choć tak na prawdę mam nadzieję szybko przeskoczyć do Wrześniówek ;) od 3 miesięcy staramy się z mężem o potomka i po chwilach zwątpienia (tak... jestem mega niecierpliwa!) dwa dni temu zobaczyłam cień cienia na teście ;) i od tej pory w głowie tylko jedno :))))))) dzisiaj rano - 12DPO zobaczyłam więcej - http://imageshack.com/a/img826/6438/ih3t.jpg :) teoretycznie jestem jeszcze przed terminem miesiączki, tak więc jestem pełna obaw. wizytę u gina mam umówioną na 9.01 tak więc jeszcze tydzień niepewności :(mam nadzieję że razem będzie nam raźniej ;)
Najlepszego w Nowym Roku! Oby każda z nas 2015 witała z maleństwem u boku ;)

Agniecha
oby tylko ten caly rok taki nie byl wlasnie sklocony bo oszalejemy ;-) Ja tez chce zeby te dwa dni szybko zlecialy i potem kolejne 3 dni wolnego bo trzech kroli bedzie ;-) To co zabieramy sie za zrzucenie kiloskow?:-) Mi tez pewnie ciezko bedzie ale damy rade, ja chce cel zrealizowac do konca maja :tak: Juz sie boje wejsc jutro na wage:-p

Gabis
witaj ;-) a co do pytania to korzystaj ile wam sie chce ;-)

Moj maz focha wlasnie zlapal, bo pewnie przeczytal ze bym go zmienila heh.... Wieczor sie zapowiada. Ale mam do was prosbe, o kciuki mocne zeby moj m dostal prace w styczniu na ktora czeka na odp.... Z dwoj firm. Dlatego wsparcie wazne bardzo dla nas :sorry2:

missis trzymam kciuki za męża :-)

ja zmieniam swoje życie prawie od początku do końca... redukuje liczbę znajomych, odsuwam się od "fałszywych przyjaciół", zaczynamy z mężem załatwianie papierków związanych z pozwoleniem na budowę, dalej staramy się o dzidziusia, o zrzuceniu kilku kg nie mówię, itp. :-D

Gabis- jeśli dzisiaj kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej to owulacja powinna wystąpić za 24-36 h :) Nie pisz na forum, tylko... :-D:-DTrzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn .

Emalia - mi też takie wychodziły, oby Twoje pięknie ciemniały!

Mississ - ja też już nigdy nie zrobie testu przed @

Dziewczynki lista bedzie ZAWSZE na pierwszej stronie i dodatkowo update w razie nowych wpisów.
Kto chętny by go dopisać dajcie znać :-)

Mnie bedzie trochę mniej. Po rozmowie z mężem damy sobie jeszcze 3 cykle i rezygnujemy. Oczywiście nie ma mowy o testach i mierzeniu temperatury - to jego warunek. I tak wiem że nic z tego nie będzie........

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również nigdy więcej nie zrobię testu przed @.Choćby się waliło i paliło.:no:

Mnie proszę dopisać do listy ---> @ 18 styczeń. Z góry dziękuję.

A ja po więcej niż tygodniu laby wracam do pracy. Jutro pobudka o 6 :szok:
I do 19 .
łaaa, ja chyba nigdy nie pogonie swojego lenia.:baffled:

Śpijcie dobrze dziewczynki.

Do góry