reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasikz - może zaczynasz właśnie być w ciąży ;-) ja 19.02 miałam "0" a 28.02 "825"
więc 1,3 cos się dzieje

Tak bo normy podawane są od 3 tydgodnia. No nic wiem ze nic nie wiem. Musze czekać . ZObaczymy co bedzie sie działa z temperaturą. Jak mam dostać @ to jutro pojutrze temperatura powinna spaść.. Jak wzrosie zrobie jeszcze raz.
Trzeba czekać...
WYglądam jak kulka bebech wielki, piersi wielkie niech coś sie wyjaśni brrr:-)

kasikz zycze Ci oby fasolinka kielkowala i za niedlugo beta sie powiekszyla:tak:
Dziewczyny siedze i kombinuje z ty makijazem ale dupa blada z tego bedzie sama umiem jedynie taki byle jaki oooo..... C15407DF-0D77-4683-8DF5-7936A3C67A37.jpg i jeszcze foto byle jakie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• C15407DF-0D77-4683-8DF5-7936A3C67A37.jpg
    C15407DF-0D77-4683-8DF5-7936A3C67A37.jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 64
Anula próbuj, może się uda coś wywalczyć :)

Tygryszek witaj, przykro mi z powodu straty :( z testami ciężko mi coś radzić bo ja sama jestem na etapie testowania testów ;P

Iwo Kochana dzięki za wiarę, większą niż ja mam ;P

Kasik hmmm jak robiłam betę i nie byłam w ciąży to podawali mi wynik <1, więc być może właśnie coś kiełkuje, powtórz za dwa-trzy dni, albo jest podawany wynik ale lab może traktować ciążę dopiero od 5, bo tak niektóre mają. &&&&& żeby dopiero kiełkowało. W takim wypadku sikańce nie mają sensu

Aschlee zdjęcie trochę słabe i nie widzę makijażu, za to widzę śliczne oczyska! :)

reklama
Hej dziewczyny.

Witam się po weekendzie :-)
Tylko weekend, a tyle stron znowu, że jest sporo nadrabiania… ale dziś mam chwilę, więc postaram się troszkę nadrobić.

Kasikz – przykro mi z powodu negatywu, ale patrzę na Twój wykres i wg mnie wcale nie wszystko stracone. Także jeszcze troszkę cierpliwości, albo rzeczywiście na betę jedź.

Ooo, doczytuję, że pojechałaś na betę. Pewnie zanim skończę tego posta, to już będziesz znała wynik. Ale póki co, trzymam mocno kciuki &&&

Widzę, że temat spotkania w Warszawie na tapecie. No szkoda, może następnym razem mi się uda ;-)

Iwo dmuchnij też jakimiś ciążowymi fluidami w kierunku północnej wielkopolski, co ?? Chętnie złapię :-D

Blair – ja testy owulacyjne raz kupiłam, chyba 20sztuk czy jakoś tak. I chyba niekoniecznie mi pokazały owulację (nie wiem nawet czy ona wtedy wystąpiła), także nie jestem ekspertem…
O rany, ależ Ty niecierpliwa jesteś kobieto hehehe, ale doskonale Cię rozumiem ;-) Też bym była. Tempka u Ciebie wzorowo do góry poszła, trzymam kciuki żeby się tak na baaaardzo długo utrzymała &&&

Aschlee – o jak się cieszę, super że wizyta udana i że wszystko w porządku, a zdjęcie… no cóż więcej mogę rzec jak tylko <3

Łapię kochana i od Ciebie wielkiego fluida :-D

Ok., koniec nadrabiania, muszę zmykać… Ech, a myślałam, że mam więcej czasu. Może zajrzę jeszcze później…

Kasik – beta niska, ale nic straconego, ja bym zrobiła kolejną w piątek, dla pewności. Bo jednak nie jest zero. Trzymam kciuki mocno…

Do góry