reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Nigdy nie byłam w ciąży chyba że o czymś nie wiem. Co do specyfików to tak braliśmy to i owo ale mąż palił papierosy teraz po moich namowach rzucił i jak ten cykl okaże sie blee to znowu coś zaczniemy brać.
mligocka
W pracy w miarę spokój, można posiedzieć przez moment na necie:-)
Do 7 rano jeszcze tak daleko, ale w zamian w czasie późniejszym dwa dni wolnego.
Spokojnej nocy , tego Wam i sobie życzę.
PS: i witam nowe dziewczyny, nicków nie pamiętam niestety
Do 7 rano jeszcze tak daleko, ale w zamian w czasie późniejszym dwa dni wolnego.
Spokojnej nocy , tego Wam i sobie życzę.
PS: i witam nowe dziewczyny, nicków nie pamiętam niestety
Bezdzietna
Masz nockę współczuję ja już nie pamiętam jak jest na nockach
Anula1988
Bezdzietna- ja właśnie na początku tego roku byłam pierwszy raz na wizycie z klinice (też Invimed tylko w Gdyni). Mimo naszych dobrych wyników ginka zaleciła branie suplementu prenatal probaby, czy coś takiego. To są saszetki do rozpuszczenia w wodzie. W opakowaniu są saszetki dla obojga. Różowe dla Pani i błękitne dla Pana. Ich skład jest naprawdę zdumiewający. W tej części dla faceta jest ogromny poziom lkartyniny, która przede wszystkim wzmacnia armie. Tylko fakt, ze te wszystkie rzeczy wspomagające przy staraniach są kosztowne... Życzę Ci, oby ten cykl był TYM trafionym w 10-tke A powiedz co ogólnie powiedzieli w tej klinice? Jakiś pomysł gin miał na Was?
Bezdzietna
Pracuję w drukarni jestem operatorem maszyny. A co nam powiedział androlog że to jądro które posiada mąż (drugie amputowane rak jądra wykryty o czasie bez przerzutów bez chemii) da sobie radę wię próbujemy zapisał l karnitynę i koenzym q10 gin stwierdziła że u mnie jest ok
mligocka
Cześć Anulka:-)
Tak przeziębienie minęło, kataru brak. Męczyło mnie całe dwa dni, na dzień dzisiejszy czuje się dobrze. Aż dziw że sobie tak szybko poszło.
Przeczucia? Nie mam żadnych powiem Ci szczerze, podbrzusze bolało mnie dzisiaj jak na okres, i dużo kremowego śluzu się pojawiło ( jak zawsze przed okresem), spadek temp. dzisiaj zanotowałam więc raczej przychylam się ku emu że Ciotka przyjedzie do mnie.
Ale cały czas czekam. Tzn nie na ciotkę oczywiście. Ciotka a kysz!!
bezdzietna- mam znajomego, któremu tez jądro usunęli, od niedawna jest ojcem ślicznego chłopczyka
Tak przeziębienie minęło, kataru brak. Męczyło mnie całe dwa dni, na dzień dzisiejszy czuje się dobrze. Aż dziw że sobie tak szybko poszło.
Przeczucia? Nie mam żadnych powiem Ci szczerze, podbrzusze bolało mnie dzisiaj jak na okres, i dużo kremowego śluzu się pojawiło ( jak zawsze przed okresem), spadek temp. dzisiaj zanotowałam więc raczej przychylam się ku emu że Ciotka przyjedzie do mnie.
Ale cały czas czekam. Tzn nie na ciotkę oczywiście. Ciotka a kysz!!
bezdzietna- mam znajomego, któremu tez jądro usunęli, od niedawna jest ojcem ślicznego chłopczyka
Ostatnia edycja:
reklama