reklama
papryczka_
Fanka BB :)
iwo, wydaje mi się, że bezpieczniej będzie jak mąż się wykuruje - ale to tylko moje skromne zdanie. byliście już u lekarza czy mąż dopiero będzie, jeśli będzie to podpytajcie zawsze to bezpieczniej będzie dla waszej rodzinki i fasolinki, bo gdyby udało Ci się to niewiadomo jakie sa następstwa.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
To dziwne ze kazal Ci tyle czekac... czytalam i po poronieniu ssmoistnym nie ma przeciwskazsn zeby starac sie od razu a wszystko wrocilo do normy? Zadnych zapalen nie miałaś?
To bardzo mi milo )
To bardzo mi milo )
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo ja rowniez bym poczekala az maz wydobrzeje a na pewno skontaktuj sie z lekarzem ktory bedzie w stanie poinformowac o tym czy poczekac czy nie ma to wplywu na fasolke.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mychunia nie pozostaje nam nic innego jak zaufac naszym ginom widza jak to wyglada i na tej podstawie daha nam zielone światełka komus ufac w tej sprawie musimy.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
A ja pierwszy razw życiu nie mogę się doczekać @ ; p mam nadzieje ze tym razem będzie regularnie i nie każe mi długo na siebie czekać i ze bedie już ostatnia po niej kolejna poproszę najwcześniej po 9 miesiącach