reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
iwo, wydaje mi się, że bezpieczniej będzie jak mąż się wykuruje - ale to tylko moje skromne zdanie. byliście już u lekarza czy mąż dopiero będzie, jeśli będzie to podpytajcie zawsze to bezpieczniej będzie dla waszej rodzinki i fasolinki, bo gdyby udało Ci się to niewiadomo jakie sa następstwa.

To dziwne ze kazal Ci tyle czekac... czytalam i po poronieniu ssmoistnym nie ma przeciwskazsn zeby starac sie od razu :) a wszystko wrocilo do normy? Zadnych zapalen nie miałaś?

To bardzo mi milo ;))

iwo raczej nie, bo on Cie może zarazić ospą wietrzną to raz, a po drugie będzie musiał brać leki, które mogą osłabić jego plemniki... ja bym się wstrzymała do wyleczenia choroby

Iwo ja rowniez bym poczekala az maz wydobrzeje a na pewno skontaktuj sie z lekarzem ktory bedzie w stanie poinformowac o tym czy poczekac czy nie ma to wplywu na fasolke.

ewelinka no niestety przy poronieniu pękł mi torbiel i zrobiły się skrzepy... ale z kimkolwiek rozmawiałam co poronił to lekarz kazał się wstrzymać ze staraniami od 3 do 6 miesięcy....

Mychunia nie pozostaje nam nic innego jak zaufac naszym ginom;) widza jak to wyglada i na tej podstawie daha nam zielone światełka ;) komus ufac w tej sprawie musimy.

mychunia wiec zycze powodzenia w starankach.... :-D

Iwo... Z tego co wiem do polpasiec jest choroba zakazna wiec lepiej uwazaj.... pewnie twoj maz bedzie musial brac antybiotyk.. wiec moze odłużcie staranka.... hmmm

reklama
A ja pierwszy razw życiu nie mogę się doczekać @ ; p mam nadzieje ze tym razem będzie regularnie i nie każe mi długo na siebie czekać i ze bedie już ostatnia ;) po niej kolejna poproszę najwcześniej po 9 miesiącach :)

Do góry