reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

MotylkowaOna to kuruj sie zebys wydobrzala do naszego spotkania... :-) chyba nie masz jutro dniowki w pracy? bo jak pojdziesz jak sie zle czujesz?:tak: nio na pewno jest co obejsc ale pewnie podobne to jak w silesii i galerii krakowskiej wiec cudu nie zobacze he he:-)

reklama
Ewelinka dobrze że pogadałaś z Mężem, wspaniały z Niego facet, bardzo Cię kocha :)

Kasik dobranoc :)

Julia nie ma problemu :) dla mnie te testy też są czarną magią, więc dlatego wklejałam je tu żeby mi Dziewczyny doradziły :)

Motylku dobranoc, zdrowiej :)

Witam:)

Dawno mnie tu nie było. Tak jakoś leci dzień za dniem.
Doczytałam że SSmama to trol:szok: Zastanawiałam się jaki jest cel takiej osoby.
Iwo po cichu gratuluje:-)
Agniecha właśnie ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie, jak fasolka i czy już wszystko w porządku. Ciesze się, że wszystko ok:-) A pracujesz normalnie czy na zwolnieniu jestes ? Co u mnie kolejny cykl w plecy. Tuz przed terminem @ mimo iz cykl sobie odpuściłam to sie trochę łudziłam że może tym razem się uda, to @ przyszła dzień wcześniej w 22 dc. Trochę mnie to załamało i na te kilka dni odstawiłam bb nawet nie podczytywałam. Co do starań to w marcu mąż robi badania nasienia i około połowy miesiąca czeka nas wizyta w invimedzie. Próbuje nie myslec o staraniach, wróciłam nawet do hobby: scrapowania.

Resztę spróbuje nadrobić chodź będzie to trudne bo mamy z mężem obecnie jeden komputer, ja swojego laptopa zrzuciłam ze stołu i zasilacz rozwaliłam.

Ale się wkurzyłam! Napisałam takiego długiego posta i się wykasował :wściekła/y: No to jeszcze raz od początku...

Julia-
Drzwi mają duże szybki i dużo ich,ale wlasnie o to mi chodziło, bo mam bardzo ciemny korytarz i to jedyne opcja,aby przez te szyby dużo dziennego swiatła docierało. A na dole z kolei mam pelno małych szybek podłużnych i sa trochę męczące przy sprzątaniu, to fakt. A Twoje drzwi z szybkami w kształcie łuku sa piękne. Ja mam podobne w drzwiach wejściowych, Dołączam ich zdjecie.

Blair- tak, te drzwi będą wlasnie tego koloru- wenge. Ja mam ciemne panele na korytarzu i taki kolor drzwi będzie najlepiej pasował :tak:

Motylkowa- dziękuje Kochana za komplement! Staram się, aby wyszło ładnie... :laugh2: Wczoraj znajomi, którzy były u mnie mówili,ze u mnie się fajnie przebywa w domu, bo stworzyłam fajny klimat. Tez było mi bardzo miło :tak:

Ewelinka- fajnie, że porozmawialiście sobie z M. Rozmowa to podstawa i grunt, ze macie plan działania! :tak: Ewelinka a Twój M to też Adaś??? :laugh2:

Wiecie co- mój M się przed chwilą na mnie obraził i powiedział, ze za kare nie ma dzisiaj bzykania! :eek::confused2: Także możecie mieć dzisiaj okna otwarte szeroko na noc, bo wzdychanie, które nawet jeśli będziecie slyszec, to nie będzie moim wzdychaniem :sorry: Na pewno będzie to głos BLAIR, hihi! :laugh2:

Załączniki

• IMG_0320.jpg
    IMG_0320.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
MotylkowaOna uuuu to faktycznie... nie ciekawie masz... to kuruj sie... wypij witaminki i ciepla herbatke z cytrynka.. :tak:
Anula1988 he he ale sie usmialam... :tak:

brrr85 no super ze w koncu sie odezwalas do nas...
Karolina co tam u ciebie? czemu nie odp mi na smska?:-( nie dobra z ciebie dziewczynka.....

Brrr- Kochana, co tak długo się nie odzywałaś! To bardzo dobrze, ze podjeliscie takie decyzje. To jest trudne fakt, wiem, bo sama to przeszłam. Zwlaszcza wiem jakie trudne jest dla faceta isc oddac nasienie. Adas strasznie to przezywał, było mi go żal. Pamietam jak wrocil z kliniki po oddaniu nasienia do badania, to powiedział mi smutnym glosem, ze to był jeden z jego najgorszych dni. Także rozumiem Was Kochana i tym mocniej będę wspierać! A laptopa widze,ze potraktowalas tak jak ja w zeszłym miesiącu, tylko mój na szczęście nie umarl do końca, tylko klapa popekała i nie można go zamknąć :eek:

Anula tez mam ciemne wenge:) jedyny minus ze akurat pada mi swiatlo dzienne i wszystko widac na nich;p
a jak masz korytarz to co innego jak ma sie polączone pokoje jak ja;p
Oj niezla kara!
Piekne drzwi:)

Cześć dziewczyny mogę dołączyć do grupy?:) mogę napisać tyle że przedtem byłam na oczekujemynadziecko niestety forum moim zdaniem umarło.. dlatego chciałabym z Wami zostać mam 2 letnią córcie i chyba pora na kolejne!

reklama
Julia- noo właśnie o to chodzi,ze te drzwi wszystkie będą z jednej strony od korytarza długiego, waskiego i ciemnego, gdzie nie ma światła. Dlatego musiałam kombinować z szybkami,aby chociaż trochę go doświetlić :laugh2: Jak już będą gotowe i zamontowane to pokaze Wam efekt końcowy.

Mój M. szybko zmienił zdanie. Teraz powiedział, że "może" się zgodzi na seksik ewenetualnie jak go bardzo mocno przeprosze. Także jednak na wszelki wypadek zamknijcie te okna, to jednoczesny głos Blair i mój mogą Wam skutkować nieprzespana nocka, hihi :laugh2:

Do góry