reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Musimy zebrać sie wszystkie coś ustalić.. ja jeszcze grafiku na marzec nie mam ale jak juz bede miała to napisze jakie dni mam wolne :)

No fatalnie sie czuję.. z minuty na minute gorzej..

Anula bardzo dobry wybór -sama bym takie wybrała ale toi ze ty masz zajebisty gust wszystkie juz dobrze wiemy :*

A co do niepowodzeń- dziewczyny ja wam obiecuję i sobie ze każda z nas bedzie tulić w ramionach swoja kruszynke a jesli nie to niech mi kaktus na rece wyrośnie.. my sie staramy juz 2,5 roku i nie tracimy nadzieji.

Ostatnia edycja:
reklama
MotylkowaOna mi tez pasuje... no ja mam system zmianiowy w pracy.. ale jak podacie jakies dni to sie dostosuje... :-) a moze spotkamy sie przy galerii katowickiej? albo gdzies indziej gdzie bedzie pasowac... :-) ja juz mam grafik na marzec... wiec dziewczynki ujawniac sie .. :-D

julia0903 Blair nie ma 2 kreseczek, twierdzi ze cykl ktory ma obecnie zakonczy sie dwoma kreseczkami, chyba ze ja zle rozumuje... :-)

Oluś mój brygadzista daje grafik ostatniego dnia miesiaca i to przy wyjsciu z pracy po to zeby nie było mozna zmienić i sie wykłucać..ale nie narzekam przywykłam.. Tak tak Galeria Katowicka jak najbardziej mi pasuje :tak: kocham to miejsce :)

Kochane nie wytrzymałam i powiedziałam Adamowi że chce iść do innego lekarza... że wiem że pewnie będzie zły że znowu o tym wspominam ale nie mogę tak bezczynnie czekać na "cud"... co jeżeli np. uda mi się zajść w ciążę ale okaże się że coś nie tak jest znowu bo czegoś tam ktoś nie zauważył i znowu stracę dziecko :( oczywiście powiedział mi że nie ma co gdybac no ale lepiej chuchać na zimne niż potem pluć sobie w twarz że nie zrobiliśmy wszystkiego.
Uwaga co postanowiliśmy: Adaś poprosił mnie że jeżeli dziś i wczoraj bolały mnie jajniki to domniema że jest owulacja (wczoraj i dziś szaleliśmy więc jeżeli jajeczkowanie było to może coś ustrzeliliśmy ;) ) to prosi mnie byśmy poczekali 2 max 3 tygodnie bo wtedy powinien pojawić się okres... jeżeli się pojawi to zobaczymy testami owulacyjnymi czy owulacja występuję (jeżeli tak to super a jeśli nie to lekarz) i zrobimy po raz drugi badania. Jeżeli jednak a gorszym scenariuszu okres się nie pojawi to idziemy do lekarza poleconego przez Asiulkę kochaną :*** i szukamy pomocy oraz przyczyny.
Powiedział mi też że to nie jest tak że on o tym nie myśli i nie przeżywa straty. Powiedział że On woli to przeżywać w środku bo wtedy może mnie wesprzeć... Powiedział też że bardzo mnie kocha i nie może patrzeć na to jak płaczę i mam łzy w oczach na widok każdego maleństwa. stwierdził że zrobi absolutnie wszystko byśmy jak najszybciej mogli się cieszyć maluchem by jego żona znów była taka szczęśliwa i pogodna jak kiedyś bo brakuje mu dawnej mnie...

trochę namąciłam pewnie bo pisałam pełna emocji... ale mam nadzieje że sam sens rozmowy da się zrozumieć.

Blair87 w takim razie trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki.... :-)

MotylkowaOna a wiesz ze ja tylko na dole tam bylam a u gory w ogole... nio to niezle ze na sam koniec daje grafik ja juz mam od polowy lutego chociaz byly ukladane wczesniej... zazwyczaj oddzialowa uklada na 3 miesiace od razu wiec jak cos to mozna pozmieniac sobie...

Ostatnia edycja:
Blair jeju sorki! ale moze to jakies prorocze bedzie;D
Bo dla mnie te testy jak wystawia to zawsze mysle ze to sa te Testy:):) nigdy niesprawdzalam owulacji dlatego jestem z w tym w czarnej du..ie:)

reklama
Oluś kochana to bedziesz miała okazje żeby wszystko obejść a jest co :)

Kochane ja też juz się kładę, wypiłam Febrisan i ide spać! Nie nawidze chorować,a juz czułam wczoraj ze coś mnie bierze..

Do góry