reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki Blair za informacje dziwne rzeczy mi po tym zabiegu wychodzą jak nie plamienia to bóle o których wcześniej nie miałam pojęcia .
Motylku przytul przeżywamy to samo ...

reklama
Wątpliwości - 5 cykl, pierwszy z wiesiołkiem.

Blair - moje testy owu nigdy nie miały 2 identycznych kresek nawet w tym cyklu a czułam jak pęka jajeczko.

Gochson - dziękuje za miłe słowa!

Asia - ja też chcę nad morze!!!

Byliśmy z Emkiem na rowerach. Oczywiście wertepow unikałam i od razu lepiej się poczułam :)

Ostatnia edycja:
U mnie tez piekna pogoda, kiepsko sie czuje ale nie moglam sie powstrzymac i wybalam powolutku na wiosenny spacerek troche nas dotlenic wszystkich:tak: ja morza juz mam dosc wiec wybralam sie do lasku :-D aczkolwiek nad polskie morze wybralabym sie z checia

Hej dziewczynki mam nadzieje że miło mija wam popołudnie- wieczór;-)
Mi mija jako tako:-(
Asiu piękne to zdjęcie znad morza ehhhh
Zaakceptowałam wszystkie zaproszenia na FB:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Starające się: 19 do potwierdzenia 2
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S,asik 87,

Listopad 2014:

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

AsiaSz - @21.02

goska03 - @26.02
- test coś pokazał, ale czekamy na potwierdzenie. &&&&&&:*
iwo - test coś pokazał, ale czekamy na potwierdzenie. &&&&&&& :*
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak2 - @28.02
Marzec
Olusia7982 - @1.03
ana0808 - @3.03
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa

Juz jestem.

Lalka kciuki za bete jutro!!!

Gochson, wazne aby bylo rodzenstwo a roznica wieku to drugi plan :-) powodzenia!!!

Blair cos mi sie wydaje ze nie bedzie tych kreseczek. Brzuch dzis boli znowu.

Watpliwosci my juz tu wczesniej ustalilysmy ze zaczynamy watek grudniowy ;-)

Gosia zazdroszcze ci gor.

Anula jak zakupy ??

Motylku buziak!!

U nas spacer nad morzem byl bardzo piekny. Znaleziony jeden bursztynek tylko wiec biednie troche. No ale apropo gor to na tymze spacerku ustalilismy ze jedziemy na urlop 8 marca do zakopca na 4 dni. Anula ten zakpoiec mnie caly czas nurtowal. No i moze bede miala ovu wtedy jesli @ jutro przyjdzie.
Wracamy teraz od znajomych. Ten maluch mnie zauroczyl totalnie. I moj szym tez widzialam az oczy byszczace mial. ;-)

Agaawa, przepisałam Ciebie. A @ przyszła, czy po prostu chcesz być w poczekalni? Kochana, a co tam w ogóle u Ciebie? Dawno nie pisałaś :*

Ja już po jeździe i po zakupach. Dzisiaj jazda trochę gorzej szła niż tydzień temu, ale źle nie było :) Zakupy udane, ale po zakupach wkurzona jestem. Zdążyliśmy wyjść ze sklepu mamusia mojego męża zadzwoniła. Nie zapytała się jak tam, jak się czujemy tylko z tekstem.. "Dzwonie aby się przypomnieć. Policzyłam za luty i musicie zapłacić mi 200zł)". Przepraszam za słowa, ale ją poje**** 200zł chce za luty gdzie my byliśmy tylko do południa 4-tego ;/ Su** policzyła po 25zł za dzień na 2 osoby ;/ Ma tupet, aby żądać od nas tyle kasy ;/

reklama
Karolina czasem tak bywa, organizm ludzki jest tak bardzo skomplikowany że czasem ciężko rozgryźć co się dzieje, oby szybko CI przeszło &&&

Iwo będę jeszcze raz testować koło 20. Idziesz jutro betę robić?

Kasik my z G leżymy na nowej kanapie i oglądamy na TTV program orzeł czy reszka- para przyjaciół jedzie do jakiegoś miasta na świecie, tym razem jest to Dubaj, rzucają monetą, ten kto wygra ma do dyspozycji złotą kartę bez limitu, przegrany ma kilkaset $

Asiu znalazłaś bursztyn? :szok: zazdroszczę, kiedyś byłam zimą w trójmieście ale nic nie znalazłam :( a zawsze wypatruję....
oby jednak nie przyszła :)

Maluś co za babsztyl :/ potrafi dupę truć nawet po wyprowadzce :/

Do góry