reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

DZIEWCZYNY, BARDZO DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA DLA MATEUSZKA!!!! :)

Jejku, zawiozłam małego rano do przedszkola, wróciłam po 9, pooglądałam trochę TV i zaraz miałam brać się za jakąś robotę, zamknęłam na chwilke oczy i obudziłam się o 12:30 :szok: Ale w sumie nie żałuje, może po prostu organizm tego potrzebował :) Ide myć naczynia, obiadu nie muszę robić wieć mam luz

Maluś, to nie ja piszę pracę magisterską :) Oj, kiedy to było :) buźka

reklama
Agniecha, przepraszam :* Hehe tak jest jak się piszę przez telefon. Wcześniej nie miałam internetu na laptopie, to musiałam przez telefon wejść i źle odpisałam :* Wczoraj z wypowiedzi mychuni nie wiem jakim cudem przeczytałam, że po 20-tym maja ma być śnieg :rofl2::-D Jakby co to poprawiajcie mnie dziewczyny, bo jestem zakręcona jak lato z radiem :D

Anulka, Tobie życzę powodzenia przy pisaniu pracy magisterskiej :*

Monarti, dla Twojego Aniołka też zapalam świeczkę
[*] :*

Maluś, ale nie ma za co przepraszać :) Ja zawsze mam problem z odpisywaniem, pamiętam co mam 3 osobom odpisać a reszcie już nie :) No i oczywiście trzymam kciuki za wizytę 18 &&&& A jak się trzymasz z dietą? Ja kiepsko, ciągle mówię że od jutra, ale ciągle jakaś okazja, wczoraj zjadłam kawałek torcika, dzisiaj już zdążyłam zjeść kawałek sernika a zimno, przez takie okazje to mam pełna lodówkę i mnie kusi, najgorzej jak mam wolne jak dzisiaj, muszę chyba codziennie do pracy chodzić to schudnę :)

Wczoraj miałam dom pełen gości, dzisiaj zapowiedziała się jeszcze chrzestna Mateusza więc dobrze że sobie pospałam :)

Dzisiaj mam 13 dc, zaczyna sie lekki ból jajnika, mam nadzieję, że owu w tym m-cu będzie!!

Malusiolka rodzinka zareagowala pozytywnie .. i moja i P. :)
moja rodzina byla swiadkami zareczyn a rodzina P. dowiedziala sie zaraz po :)
tym bardziej nie wiem jakim cudem moj tata domyslil sie ze to w ten dzien bo akurat wyciagnal aparat i jak przemek wszedl siedzial na fotelu z odpalonym aparatem ... :)

opowiadajcie tez jak wam sie Wasi mężowie/ narzeczeni oswiadczyli skoro moj post przyniosl tyle pozytywnych wspomnien !!! :)
czekam z niecierpliwoscia na historie i buziaki w ten ponury dzien : *

Ostatnia edycja:
Anula1988 to moze sie wybiore na ten film skoro mowisz ze super.... :-)

Monarti ja dopiero wstalam z wyrka.... jestem po nocnej zmianie.... he he :-)

karolina859 a dlaczego robisz smaka tym pysznym spagetti? chyba sie jednak wprosze do ciebie na pyszny obiadek...:-D

Malusiolka na pewno wszystko bedzie dobrze.... nie stresuj sie i nie mysl tak o tym.... :-p

A ja dzis mam rosolek i rizotto by Ola he he:tak:
Tez sie zaliczam do gorona gdzie aniolek odszedl ale zawsze bedzie w moim sercu.... :-(

agniecha83 100 lat dla Mateuszka !! :happy:

A ją już po pracy :-) chwilę się położyłam a mój synek położył mi szklankę z woda na łóżko wstając cały tyłeczek sobie oblałam i już po odpoczynku:p teraz trzeba dom ogrzać:-)

Wątpliwości- mój mi się oświadczył po 4 miesiącach na zamku w dzień kobiet:-)ślub wzięliśmy 3 miesiące później :-) i tak miła nam już 4 lata:-)

Ale macie dzisiaj pyszne obiadki no no no :-) ja swój właśnie konsumuje hehe bo od rana nic nie zjadłam , jakoś tak ciężko mi spożywać te śniadania wolę porobić w domu póki dzieci nie ma :D Olusia to zapraszam :-)

reklama
Do góry