reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia :(

Aschlee - dziekuje Ci bardzo za wyczerpujaca wiadomosc !!! :) we wtorek jade zobaczyc do tej pracy bo dzisiaj jakiegos swistka nie dalo rady zalatwic ;/ jak sie nie uda z praca to sprobuje dzialac z praca :)

reklama
Dzień dobry Asiu :-D
u mnie tempka w doł, trzeba się szykować na Grudzień:tak:
dobrze że emkowi nic nie mówiłam.

Dziś mam taki zapierdziel że nie wiem o której wyjdę.....

Ewelinka, przepraszam, że dopiero ale w głowie mi świtało co pisałaś o lekarzu. Słuchaj w zeszłym miesiącu miałam taką samą sytuację, że lekarka nagadała mi o jajnikach nastraszyła mnie i wyszłam prawie z płaczem. Dziewczyny mi zasugerowały zmianę lekarza dla pewności i tak zrobiłam. Okazało się, że ta pinda bzdury jakieś mi nagadała, owszem był to cykl bezowulacyjny i 18 dnia dostałam @, ale nie było mowy o policystycznych jajnikach. Może pojedź do dr. Kwiecińskiego od Kolbud on jest super od problemów z ciążami i z zajściem. Mój wieloletni ginekolog powiedział, że mam pójść do niego bo on będzie szybciej wiedział co się dzieje. Naprawdę lekarz super słyszałam o nim różne opinie. Jak zobaczył opis tego mojego sławnego usg to się zaśmiał, że więcej bzdur nie mogła napisać, a że powiedziałam ze staram się o dziecko to opis pod siebie aby jak najwięcej kasy wydoić. Jest też ordynatorem endokrynologii w Kolejowym, i to on był jednym z założycieli jakiejś kliniki niepłodności w Gdyni. Jak ci za daleko to mogę cię zawieźć jeśli chcesz. Przyjmuje w pon i wt praktycznie cały dzień.

Ja już w pracy. Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :tak:

Asia nie chcę Cię straszyć, ale koty leżą często na chorych miejscach.... zrób sobie może usg brzucha czy to nie woreczek albo coś....

Anula powodzenia na egzaminie ;*

SSMama daj znać po wizycie :tak:

miłego dnia dziewczynki ;*

Do góry