reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu! Cholera no! :wściekła/y::angry::no: Co ta fasolka sobie z Ciebie jaja robi czy co! Dlaczego nie przylazła tu i teraz w tym miesiącu! Szlag mnie jaśnisty bierze! Dlaczego taka lipa jest, gdy po prostu pragnie się być matką! :wściekła/y::no::angry: Jedyne dla pocieszenia powiem Ci, że i tak masz lepszy wynik niż ja, bo ja miałam dokładnie ZERO NULL! A Ty przynajmniej masz cosik więcej...
Asiu to jak? Nastepny cykl jest nasz? Bo u mnie w tym mscu tez chyba na owu się nie zanosi. :sorry2: Ten lek kosztuje ok. 60 zł. Jest w nim 20 saszetek, a mi ginka kazała dwie dziennie pić, rano i wieczorem, więc dużo będzie kosztować miesieczna kuracja, ale co tam. Przynajmniej dużo energii będę mieć :-D

reklama
O Lol to faktycznie nie jest tani. Aniu no bedzie nasz koniecznie. Ja tam w pierwszym momencie jak zobaczylam wynik ze nie jest 0 samo to malo nie podskoczylam ale po sekundzie dotarlo ;-) no co tam liczylam sie z tym. Poza tym mialam pewien plan dotyczacy urlopu macierzynskiego ale musialabym urodzic w tym roku wiec spine mialam mega, a ze nie urodze to juz bez stresu do tego podejde. A ten lek jest na recepte? Musze mojego ginka zbajerowac zeby dal mi jeszcze ;-)

Asiu- on nie jest na receptę. Może na necie uda się znaleźć go taniej to podeśle link.

Wy do spania- a ja nos w książki :dry:

reklama
doturlałam się do domu,
Dziewczynki na teście dwie kreseczki, ale jest negatywny, bo ta testowa jest jaśniejsza, owu pewnie koło soboty będzie

Kasik współczuję teściowej, potrafi napsuć krwi...
zawsze możesz na nas liczyć :D
hehe może się uda. chociaż zmęczony biedak po pracy :D

Maluś w wawie w grupie luxmed beta kosztuje chyba około 68zł, szczęka mi opadła jak to usłyszałam

Asiu przykro mi że się nie udało, ale kolejny cykl będzie owocny!

Aschlee no i bardzo dobrze, niech plamienie zmiata jak najdalej :D
piękny ten czarny suwaczek :)

SSMama jestem na doktoracie i pracuję w laboratorium, jestem biologiem molekularnym, z zwodu biotechnologiem :)
słodkich snów :* czekam jutro na wieści co z Maluszkiem :)

Anula Ty nasz dziobaku :*

Do góry