reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
KasikP wiesz no ma anemie, nie raz byl u hematologa, i mial robione badania... i mial przepisywane zastrzyki i badany poziom zelaza... ale moj chlop zauwazylam ma to troszke w dupie i nie bierze obecnie lekow bo jak to mowi ze zle na niego dziala to... musi miec wolne od pracy czyli weekend zeby bral lek, bo jak twierdzi nie wie jak zaaraguje jego organizm..
chyba jednam musi pojsc po rozum do glowy !!

KasikP
Fanka BB :)
Może @ idzie albo fasolek jeszcze się pojawi:-)Teraz pytanie za milion punktow dlaczego tak cholernie boli mnie brzuch????
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
U nas na AM taz za 15 ale nie chcialo mi sie jechac i nie dalabym rady wyniku odebrac jutro bo jade do pracy i rano korki.
Kasik twoje podejscie tez mi sie podoba. Nie ukrywam ze przeszlo mi przez mysl, ale spoko na luzie.
Ja mialam po urodzeniu prezesa taka anemie ze krew mi przetaczali. Szok.
Co z tym bolem. Jakies propozycje? Nigdy mnie tak nie bolalo. Biore nospe na spanie. Dzis w nocy kot lezal mi centralnie na brzuchu.
Kasik twoje podejscie tez mi sie podoba. Nie ukrywam ze przeszlo mi przez mysl, ale spoko na luzie.
Ja mialam po urodzeniu prezesa taka anemie ze krew mi przetaczali. Szok.
Co z tym bolem. Jakies propozycje? Nigdy mnie tak nie bolalo. Biore nospe na spanie. Dzis w nocy kot lezal mi centralnie na brzuchu.
KasikP
Fanka BB :)
Te chłopy to są uparte
Asiu będzie co ma być nic na tonie poradzimy
kibicuje ci dalej &&&
Mi też groziło przetaczanie dlatego ostro się za siebie wzięłam to był warunek żebym mogła w ciąże zajść
a bardzo chce wiec zwalczyłam dziada
Gohson a gdzie to u nas taka tania beat jest? Bo ty z czeladzi rozumiem ze jesteś??;-)

Asiu będzie co ma być nic na tonie poradzimy

Mi też groziło przetaczanie dlatego ostro się za siebie wzięłam to był warunek żebym mogła w ciąże zajść
a bardzo chce wiec zwalczyłam dziada

Gohson a gdzie to u nas taka tania beat jest? Bo ty z czeladzi rozumiem ze jesteś??;-)
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama