reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nooo Anulka tak czułam ze fajny wieczor mieliście.

My z koleżanką zamówiłyśmy sobie wczoraj obiadek z dowozem do pracy, nie wiem był smaczny bardzo, ale mógł zaszkodzić. Zajdłam właśnie śniadanie zobaczymy jak długo będzie ze mną :)

Lalka, kłucie to dobry objaw rozumiem :) a jak się wam mieszka z teściami??

Iwo spadek to spadek Ania ma rację. Oby w górę wysssooookoooo teraz :)

reklama
Asia : teścia nie znałam , bo nie żyje 7 lat . A teściowa bardzo fajna , lepiej trafić chyba nie mogłam :-)

Asia : widzi że staram się nie palić ale z drugiej strony ona raz na jakiś czas zapali to mówi że jeśli nie mogę wytrzymać to z 1 lub 2 na dzień żebym wypaliła . Wspiera też . Mówi że co będzie to będzie a jak się nie uda to wezmie pożyczke i pomoże nam . I tak już dużo pomogła . Nawet na punkcje zemną pojechała :zawstydzona/y::laugh2:

Lalka- dobra Teściowa to skarb. Ja na moją też nie mogę narzekać, ale znam przypadki, gdzie Teściowa oj potrafi namieszać w związku syna i synowej... To nie jest fajne, dwoje ludzi wiążę się ze sobą, a nie z Teściową, która ma układać im cały czas "najlepszy" wg niej plan na życie.
Lalka a to in vitro, to udało Wam się z programu rządowego?

Asiu- z drugiej strony, raz na jakiś czas porządnie się przeczyścić tez jest potrzebne jelitom, gdzie w zakamarkach znajduję się wiele resztek, które długo nie strawione wydzielają niezdrowe toksyny. :tak:

Anula : podchodzimy 2 raz teraz zostało tylko czekać na wykonanie teśtu :-) czekamy jeszcze dopiero 2 dpt ;-)

ESEW.gifkobietki witam sie w niedziele.

Wątpliwości-
czekamy i trzymamy kciuki &&&&&&&&

Karotka-
bardzo współczuje straty to dla Was ciezki czas.
Anulka no to wieczorek udany to teraz tylko czekac na efekty:tak: Trzymam kciukaski bardzo mocno
Asia oj bidulko...wracaj szybciutko do zdrowia
Lalka za Ciebie tez trzymam kciukasji baaaardzo mocno.
Mychunia superasnie ze udalo sie odzyskac fotki.Twoj blog wyglada bosko:tak:

Załączniki

• ESEW.gif
    ESEW.gif
    16,8 KB · Wyświetleń: 250
reklama
Do góry