reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia, dziękuję :*

Anulka, mam nadzieje, że to szybko minie, bo na razie padam ze zmęczenia. Dzisiaj na jazdę na 13-tą, a nawet nie mam ochoty na nią iść, ale muszę. Wczoraj napisałam Wam, że ponad 3 miesiące temu jeździłam, ale M mnie wczoraj uświadomił, że to było 4/5 miesięcy temu. Przez 7 tygodni na teorię i przez to straciłam tyle czasu. Anulka, ciesze się, że kolacja udana :) Musiało być naprawdę super skoro taka szczęśliwa :D Serduszko musi być ogromne :D

watpliwosc, dopóki nie ma @ jest nadzieja. Nie poddawaj się :* Mocno trzymam &&&&&&& aby się dzisiaj udało :*

Ja uciekam wieszać pranie i szykować się na miasto. Przed jazdą musimy małe zakupy zrobić, bo po 15-tej wolę do domu przyjechać i obiadek zrobić i zjeść :) Dzisiaj robimy boloński garnek <mniam>, a dla dziewczynek mielone z ziemniaczkami i suróweczką z ogórka :) Miłego dnia dziewczynki :*

Malusiolka- dziękuje Ci Kochana! Ja mooocno trzymam kciuki za Ciebie! Kobietko nie zawiedź nas Babeczek na drodze! Kobiety za kierownicą górą! :tak:

Asiu- eee tam, już jutro zapomnisz, że wczoraj na klopie siedziałaś pół dnia, hihi :tak:

Ja mam w czwartek monitoring, ciekawe jak to moje jajo tam rośnie... :confused:

No właśnie Aniu miałam pytać jaki jet plan na wasze leczenie czy jak to nazwac? Teraz drugi cykl z CLO a ile cyklow tak ma być? Wiesz co dalej jakby co?

Malus trzymam za Ciebie mocno kciukaski na pewno zdasz bez problemu:tak:
Kurcze ale mi smaka narobilas takie pysznosci mniammmmmm
A ja dzisiaj kompletnie nie mam pomyslu na obiadek:-(
Anulka trzymam kciuki za czwartek:tak:

Asiu- ginka powiedziała, ze póki co będzie kilka cykli wspomaganych dla mojej owulacji, właśnie poprzez ten lek clostilbegyt. Takich ma być właśnie kilka cykli. Potem coś doktor wspominała o inseminacji, ale nie wiem, nawet nie chce myśleć o tym na razie... :no::no::no:

reklama
Asiu- właśnie patrze na Twój wykres! Zarąbiście! Będzie z tego Dziewczynka, mówie Ci! :laugh2::laugh2: A teraz siadam na podłogę i do książek, bo w piątek egzamin, a nikt za mnie się niestety nie nauczy! :eek:
Odezwę się popołudniu! :tak:

Do góry