reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ciekawe jak nasza Anulka. Pewnie pol IKEA wykupila ;-)

Załączniki

• 1392406667673.jpg
    1392406667673.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hej kochane witam Was wieczorową porą.. ale jestem max wkurzona na swojego bo jak po 5 wyszedł do pracy tak łaskawie wrócił dopiero o 20 bo poszedł po skończonej pracy czyli po 14 na "jedno piwo" a wrócił tak pijany jak samolot.. teraz mi tu śpi i chrapie.. W ramach przeprosin przyniósł mi kebaba a ja się poryczałam bo posprzątałam całe mieszkanie zrobiłam dobry obiadek kupiłam mu prezent i wyczekiwałam go a on mi takie coś.. Ja rozumie wszystko ale takiego podejścia nie.. Zle się z tym wszystkim czuję bo może na za dużo mu pozwalam albo ze mną jest już coś nie tak.. Sama niewiem... Jestem totalnie rozbita, pomóżcie dziewczyny jak takiego faceta sprowadzić na ziemię??
Fakt faktem nigdy wcześniej mi takich szopek nie odstawiał , ale po co te kłamstwa w smsach że już idzie.. A tu 16 mija.. 17...18... i go nie ma .. Powiedziałam mu wprost że dzięki niemu nienawidzę walentynek

Oj Karola ale sobie przewalil chlop. U nas tez juz walentynki skonczone moj grzebie w odplywie bo umywalka sie zapchala wiec bardzo romanycznie.
Nie przejmuj sie.

Asieńko ja jestem wyczulona na takie zachowania po poprzednich przejściach z moim eks mężem ale po nim bym się tego nie spodziewała.. Ale racja , najlepiej się tym nie przejmować tylko szkoda mojego czasu bo zawsze mogłam go sobie inaczej zorganizować a nie bezczynnie czekać aż książę się pojawi i to wstawiony.. Ah mam nerwy takie na niego że najchętniej bym go poduszką udusiła..

Halo!
Melduje się po zakupach :-) Oczywiście mnóstwo zakupów, ale tego co strikte miałam w planach kupić, to nie kupiłam. Ale to jest tak zawsze... :-)

Asiu- moje ogromne gratulacje! Ale ja kurcze myślałam, że Wy już po ślubie z chłopem jesteście :-D Więc tym bardziej się ciesze, ze jest pierścionek i moooże niedługo ślub w takim bądź razie :tak:

Karolinka-
ojj, Mężuś zachował się wstrętnie. Jutro na trzeźwo powiedz mu, że bardzo Ci się to nie podobało, a za dzisiejsze zmarnowane przez niego święto teraz będzie musiał Ci się do końca miesiąca odwdzięczać :tak:

Malus
- strasznie mi przykro z powodu Cioci. :-( Ale także zycze Ci powodzenia na egzaminie! :tak:

Blair- jakaś Ty pięknuchna :-D I jak byłaś w centrum handlowym jak G. wrocił z pracy? Ja troszkę tez zgapiłam Twój pomysł musze się przyznać, tylko ja wymyśliłam ponad 60 zdań "kocham Cie..." i samoprzylepnymi karteczkami oblepiłam lodówkę a kremiki ładnie zapakowane leżały obok na blacie :-D
A mój Mężuś oczywiście nie wiedział co mi kupić, to położył mi 100 zł i przykleił tez samoprzylepna karteczka na tym banknocie "Kocham Cię Żabciu...bon na zakupy do zrealizowania w całej Polsce bezterminowo" Hihi, jak na niego to i tak jestem pod wrażeniem prezentu ;-) A i jutro powiedział, ze tez jeszcze do tego prezentu Walentynkowego jutro dokłada kino i kolacje na jego koszt, hihi :-D

Karjotka- kuuurcze, od razu kazała się brać za inseminacje? A co z sama stymulacja owu, aby tak najpierw spróbować moze? Dobrze,ze teraz ginka chce sprawdzić Twój cykl naturalny, jak pracuje pęcherzyk bez zadnych wspomagaczy.

Anulka, my jak stare dobre malzenstwo. Ale bez slubu.

Ale Adas zaszalal . 60 zdan jeny dobra jestes ja siedzialam w papierniaku i wymyslalam moje karteczki. Babki ze mnie laly.
Kupilam sobie jeszcze super bielizne ;-) zaraz ja odzieje.

Aniu a zbierasz kaske na keratynke?

Anusia chyba tak zrobię i dam mu do zrozumienia że kumple nie mogą być ważniejsi ode mnie i że zależało mi na tym dzisiejszym dniu .
Asieńko przepraszam nie doczytałam z nerwów wszystkich stronek MOJE GRATULACJE ale musisz być szczęśliwa :-)

Jestem jestem. Ale taka szczesliwa jak zawsze bo bardziej juz nie mozna. Tylko tera juz nie jestem konkubina tylko narzeczona ;-)

Nie daj sie !

Asiu- hihi! No Twój obrazek jest piękny! Jak ja bym takie coś dostała, to pewnie od razu byłby ryk ze szczerości takiego podarunku. Zobacz moje zdjęcie karteczek na lodówce i prezenciku obok :tak:
Asiu ja kaskę ogólnie mam na ten zabieg, tylko teraz mi trochę szkoda jak wymyśliłam to Zakopane... :-(

Załączniki

• 20140214_071812.jpg
    20140214_071812.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 20140214_072146.jpg
    20140214_072146.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry