reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia gratulacje. To będą pewnie najpiękniejsze walentynki w twoim życiu. Bawcie się dobrze.

reklama
mychunia bylam przed chwila i nie wszystkie ale duzo fotek poznikalo.A co sie stalo nie da sie tego cofnac jakos? Nie pomoze przywracanie systemu do dnia wczorajszego na przyklad?

Ewelinka (chyba :sorry2:), gratulacje z powodu pracy! :tak:

Anula (również chyba :zawstydzona/y:), super masz męża ;-) Widać bardzo wyraźnie, że mocno Cię kocha :tak:

Blair, a ja byłam pewna, że w Walentynki zrobi przyklęk :baffled::confused:... No cóż, trzymam kciuki bardzo mocno, że ten dzień już nadchodzi, ale mówię Ci - skoro każe Ci tak długo czekać, na pewno ma dla Ciebie coś epickiego! ;-)
Szyjkę sprawdzam rano.
Super Ci w tym kolorze! :tak::cool2: Nie widziałam Cię w poprzednim, ale ten Ci zdecydowanie pasuje.
Co do facetów - zaliczyłam dzisiaj niezwykle interesujący wykład o różnicach w psychologii męskiej i psychologii żeńskiej :cool2: I powiem Wam, że pomimo, że to widoczne gołym okiem, to i tak dużo się dowiedziałam :happy2:.

Anna, przykro mi :-( Na pewno uda się następnym razem ;-):tak:

Asia, ale mi zrobiłaś smaka na muffinki! :dry: No wiesz co? pięknie wyglądają :tak:
Gratulacje! ;-)

Malusiolka, tak mi przykro z powodu cioci :baffled: Ale teraz będzie nad Tobą czuwać cały czas ;-)

Och, u nas się ferie zaczynają, będzie zatrzęsienie w pracy :no::baffled::dry:

mychunia, wiem co czujesz. Kiedyś też sobie wiele rzeczy skasowałam ze swojej stronki ;/ <przytul>

Asia, najpiękniejszy prezent masz jaki mogła kobieta dostać i to w Walentynki :* Gratulację Kochana, a teraz tylko planujcie ślub :D:* Czujemy się zaproszone :p:-D

Bezdzietna, przykro mi :*

ana, czytając to aż dreszcze mnie wzięły. Szkoda mi tych ludzi :(

Starające się: 20+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
SSMama - @1.03
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
Bezdzietna - @17.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

No dziewczynki miko mi bardzo. Mis sie postaral. Moze kiedys slub wezmiemy. Ale nie predko pewnie. Oto fotka :-) biale zloto. Moje ukochane!!

Załączniki

• 1392404769220.jpg
    1392404769220.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 48
Asia piękny :tak: tez kocham białe złoto dlatego zarówno zaręczynowy jak i obrączki są z białego złota :-D

zdjęcia są nie do odzyskania :-( ale mąż mi poradził żebym nie usuwała wpisów (w sumie cały zeszły rok bym musiała wykasować) tylko żebym to jeszcze raz zrobiła i wrzuciła zdjęcia :tak:

reklama
Bezdzietna przykro mi :( &&&&&& za następny cykl :)

Ewelinka nie wiem, nie ma mnie w domu jestem w galerii, kupiłam sobie sukienkę w Zarze na poprawę humoru i wino :) więc jak wrócę to będzie kąpiel, piana, świece i winko :)
Pewnie Go jeszcze w domu nie ma z pracy, bo miał dziś wrócić pozniej...
Hehe czyli Cię przez weekend nie ma na forum? :)

SSMama dziękuję :* też miałam cicha nadzieję że padnie, ale nie padnie to pewne, miał się w sylwestra oświadczyć, to teraz poczekam chyba do następnego. Wiesz co ja już sobie niczego nie wyobrażam, przez tyle lat czekałam na zareczyny, były różne wyjazdy i okazje, ja się czasem nastawialam i później było gorzkie rozczarowanie, tak jak dziś...

Asiu piękny! Gratuluję jeszcze raz

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Do góry