reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mligocka no niby wiem..
Powiem A., żeby wracając z pracy podjechał do kauflandu po te testy 10ml, pepino czy jakos tak.
Tylko nie wiem czy on je tam gdzies znajdzie:p

reklama
Asia Ty mój dobry Duszku :*

Magdalenka hmm może kiepskie usg mają, albo po prostu jeszcze z wcześnie, &&&& za wyniki

Anna no widać bladziocha, ale na dwoje babka wróżyła, albo to wina testu, niektóre tak mają że grubo po czasie jak wyschną to pokazują bladziocha, albo to wczesna ciąża, trzymam kciuki żeby to był jednak Fasolek :)

Laski jestem FIOLETOWA! :szok: hahaha kupiłam sobie farbę oberżynę, na razie siedzi na włosach, zobaczymy czy w ogóle chwyci i co z tego wyjdzie :p

Blair, czekam na zdjęcie z efektem końcowym :D

Anna, &&&&& nadal trzymam, ale kochana wydaje mi się, że po prostu zalał Ci się test, bo wygląda nie jak II kreska tylko zalanie. Nie robiłabym drugiego testu, tylko wybrałabym się na betę i wtedy będziesz miała czarno na białym. Testy mogą kłamać.

Blair, czekam na zdjęcie z efektem końcowym :D

Anna, &&&&& nadal trzymam, ale kochana wydaje mi się, że po prostu zalał Ci się test, bo wygląda nie jak II kreska tylko zalanie. Nie robiłabym drugiego testu, tylko wybrałabym się na betę i wtedy będziesz miała czarno na białym. Testy mogą kłamać.

Nie, zalac sie na pewno nie zalał:) To wina zdjecia, nie bylam w stanie zrobic wyrazniejszego. Kreseczka jest rowniutka i leciutenko zarozowiona:) Taki bladzioch straszny:) - poza tym, na tescie w poniedzialek nie mialam nic.
Mysle, ze wygonie meza po czulszy test i jutro powtorze. Nic mi nie szkodzi, bo bete i tak najwczesniej moglabym zrobic w poniedzialek.

Wazne ze Wy tez tam cos widzicie:D

Animated-Hello.gif
Anna trzymam kciuki zeby jutro bladzioch sie potwierdzil na kolejnym tescie
Blair wklej foto efektu koncowego farbowania.
Mnie tez ostatnio korci zeby sie pofarbowac;-)

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 24
ja kupiłam mężowi Michałki i ułożyłam z nich serduszko, a w środku na karteczce napisałam: Kocham Cię ;* i piekę jedno z jego ulubionych ciast :-D

ja się dziś umówiłam na 5 marca do kosmetyczki żeby pięknie się prezentować na chrzcinach :tak:

lekarz dał mi antybiotyk trzydniowy i l4 do końca przyszłego tyg :-(

Malusiolka tak mi przykro :-(

Hej dziewczynki. Ja juz czekam na mojego misia az skonczy prace .

Blair zgapilam od ciebie trche prezent ale ja kupilam antyrame i z karteczek zrobilam serduszko. Zrobie fotke jak juz rozoakuje bo skonczylam 10 min temu w sklepie papierniczym ;-)

Witam się ze wszystkimi Paniami i z każdą z osobna ;)
Malusiolka, 3mam kciuki za egzamin &&&, co do farbowania, ja malowałam włosy w sobotę ;)
Anna, dobrze byłoby żeby ten "bladzioch" wskazywał ciąże, ale testy po 10-15 minutach są niewiarygodne i nawet na ulotce jest napisane, że nie należy i nie warto sugerować się takimi wynikami po tak długim czasie, bo w 99% wychodzą zafałszowane, tym bardziej po 2 h! Życzę Ci II upragnionych kreseczek, ale nie popadajmy w paranoję ;) po 10 minutach jeszcze rozumiem, ale jeśli po 2h dopiero coś tam wyszło to nie liczyłabym - szczerze to nigdy tak długo nie trzymałam testu... :p a jak nasze zafasolkowane Panie się mają? ;)
Odebrałam prawko i śmigam już, Mały zdrowy ;) Dziewczyny, będziecie chodziły ze swoimi pociechami na jakieś zajęcia feryjne? Planuję ze swoim 2 latkiem chodzić na teatrzyki i bal feryjny dla maluszków ;)
Malusiolka, jak się mieszka?
Przepraszam nie jestem na bieżąco :/ :( (ogarnęłam tylko 2 strony...:( ale postaram się nadrobić;) )
Co do Walentynek nasze będą romantyczne, najpierw spędzimy je we trójkę z synkiem, a już później sami :p

reklama
Asiu, mogłabym podpytać jak je spędziliście, w sensie czy miasto zaangażowało się w kreatywne spędzanie wolnego czasu przez młodzież i maluszki i czy były to jakieś fajne zajęcia? :) Trochę przygotowałam swojemu maluchowi w domu zajęć, bawimy się codziennie, teraz opowiadam mu o wspólnych zabawach z dzieciaczkami, bo chcemy go we wrześniu do przedszkola zapisać (do 3 latków), trochę się boję, tyle się słyszysz o tych przedszkolach... :( powoli nadrabiam zaległości na wątku ;)

Do góry