reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ooo super pomysł na pewno mąż będzie zachwycony ;)
Tak sobie przeglądam swój wykres i jutro powinna u mnie wystąpić owulacja ale muszę brać pod uwagę to że jestem nadal chora , to już przeszło tydzień czasu , i się zastanawiam czy owulacja mogła się przesunąć . A ból owulacyjny czułam 2 dni po okresie.. Dziwne..

reklama
Starające się: 20+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
SSMama - @1.03
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

Zaczęłam Was czytać i nie doczytałam nawet jednej wypowiedzi i nie będę na razie doczytywać ;/ Przepraszam, ale niedawno telefon dostałam od mojej cioci, że ciocia (żona mojego chrzestnego) dzisiaj zmarła ;/

Maluś kochana wyrazy współczucia i zapalam światełko dla Twojej cioci
[*] , ja miesiąc temu przeżyłam dwie podobne tragedie..
Ale wiecie co kochane dziewczyny dzisiaj w nocy przyśniła mi się moja zmarła ciocia, wyglądała tak pięknie i była taka szczęśliwa.. Tylko jej dłonie były takie zimne..

karolcia, przeczytałam Twoją wiadomość, aż mnie dreszcze wzięły. Tak samo dreszczy dostałam jak ciocia dzwoniła z wiadomością, o drugij cioci. Może Twoja ciocia chce abyś zapaliła na jej grobie świeczkę? Od tak nie przychodzą. Albo czuwa nad Tobą, abyś w końcu zaszła w ciąże :* Mój wujek o niczym jeszcze nie wie, ale jak się dowie, to raczej też niedługo odejdzie ;/ Źle z nim jest. 2 lata temu w wypadku zmarł ich syn i rocznica była teraz 11.02. Zmarła u córki na rękach. Współczuje Wiolecie :( Eh... a moje Walentynki miały być takie piękne.

Ewcia, przykro mi z powodu straty maleństwa. Dla Twojego Aniołka
[*] Ja straciłam 28.12 swoją fasolkę :(

Maluś współczuje Twojej rodzinie.. śmierć to nic przyjemnego ale ja odkąd Ona umarła to ją często czuje, takie uczucie jakbym sama w mieszkaniu nie była.. A jutro ma mszę, miesiąc po śmierci.. Niesamowite jak ten czas szybko leci...

hmmm u nas planów na dzis brak.. bo oczywiście ja pracuje na popołudnie i dupa z miłego wieczorka..
Asiu pysznie wygladaja te mufinki . mniam..
blair no ślicznie to wykombinowałas a ja troszke zgapiłam i na lodówce wykleiłam serce z karteczek :)i na drzwiach od łazienki bo pierwsze je zobaczy po wejsciu a potem od razu do lodówki..:p
buziam was wszystkie moje kochane
wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia , zafasolkowanym wszystkiego co najlepsze a staraczkom II :):) owocnych walentynek :*

Witajcie Kochane-przepraszam,że tak rzadko do Was pisze a jak już to najczęściej o sobie:-(...ale tak lecicie z postami,ze nie mam kiedy nadążyć za Wami.

Wczoraj byłam na wizycie u dr Makowskiej.

Ogólnie wrażenia ok. Doktor chyba była troszkę zmęczona bo było po 20...obejrzała moje wyniki. Na podstawie progesteronu w 23dc dowiedziałam się,że chyba jednak pomimo USG w 13dc i 21mm pęcherzyku nie mam owulacji:no: Po ostatnim HSG moja @ trawała 1,5 dnia..i jajniki bolą do tej pory... dziś 5dc;/ Opis HSG też nie spodobał się doktor i powiedziała,ze jajniki drożne ale zrosty które mam w opisie mogą mącić przy zajściu w ciąże. Byłam pewna że dostanę CLO na tą moją owulację...ale póki co mam przez ten miesiąc monitoring pełny cyklu żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękają(bo ogólnie je mam, ale czy działają jak trzeba nie wiadomo)...po tym miesiącu prawdopodobnie skierowanie na inseminację...po monitoringu zobaczymy czy na naturalnej owulacji jeśli ją mam czy będziemy stymulować...

Tak czytam o tej inseminacji...koszt ok 1000zł...trochę przygotowań...czy któraś z Was miała robiony ten zabieg?

Ahhhh i wszystkiego dobrego w Walentynki:*:*:*:*

Maluś bardzo mi przykro z powodu śmierci Cioci
[*] :(

pojechałam na pocztę i przy okazji zahaczyłam o drogerię i kupiłam sobie farbę do włosów idę zaraz malować, a co :) na poprawę humorku :D

reklama
Blair :* Kochana, ja farbowałam się w poniedziałek :p

Dziewczynki, zapisałam się dzisiaj na egzamin z prawka. Praktykę mam 25.02 na 11:45. Proszę trzymajcie za mnie kciuki :*

Karjetka, &&&&&& aby wszystko było w porządku :*

Do góry