reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Glupie zdjecie do gory nogami wchodzi wsciekne sie
O udalo sie normalnie ;-)

Załączniki

• 1392375974752.jpg
    1392375974752.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny, teraz tak zerknelam na ten test ktory zrobilam rano, patrze a tam w miejscu bladzioch. Taki mega mega ale jest- i widze go bez zadnego podswietlania:O a jak podswietle to jest bardzo widoczny cien. A zaznaczam, ze w pn robilam ten sam test i kompletnie nic nie wyszlo.

Kurcze, nie chce sie cieszyc za wczesnie. Ale to juz tydzien od terminu miesiaczki. A bladzioch wyszedl dwie godz po zrobieniu testu- znaczy, wtedy ponownie zerklam na test.

Poczekam az maz wroci z pracy, on obiektywnie oceni ta kreseczke;)

Ja też zamierzam na dniach farbować :-) Ja już wszystko porobiłam, obiadek się gotuje bo niebawem córa wraca ze szkoły, za godzinkę lecę po młodego który dzisiaj ma bal mój sportowiec kochany a po 14 R wraca..

Anna tak Ci zazdroszczę tego bladziocha , mimo tego że nasze staranka są narazie wstrzymane to i tak mam cichą nadzieję że seksik przerywany może zakończyć się ciążą choć w cuda nie wierzę.. Ale iskierka nadziei we mnie jest.. Nie wiem dlaczego..

Wracam ze szpitala na scanie nic nie bylo widac :( zrobili mi badanie z krwi ktore mam powtorzyc w niedziele rano wiec nadzieja w tym ze hirmon wzrosnie . Zrobila mi test w sZpitalu i powiedziala ze bardzo slaba kreska jest. Ale ja do tej pory co robila mi ten test tyle razy bylam w wc ze myslalam ze sie zacewnikuje chyba ;) musze was nadrobic i poczytac . Xxx

Nie wiem czy mi wklei zdjecie.. Troszke przyciemnilam foto, zeby bladzioch byl widoczniejszy

Załączniki

• DSC04456.jpg
    DSC04456.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC04456.JPG
    DSC04456.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, teraz tak zerknelam na ten test ktory zrobilam rano, patrze a tam w miejscu bladzioch. Taki mega mega ale jest- i widze go bez zadnego podswietlania:O a jak podswietle to jest bardzo widoczny cien. A zaznaczam, ze w pn robilam ten sam test i kompletnie nic nie wyszlo.

Kurcze, nie chce sie cieszyc za wczesnie. Ale to juz tydzien od terminu miesiaczki. A bladzioch wyszedl dwie godz po zrobieniu testu- znaczy, wtedy ponownie zerklam na test.

Poczekam az maz wroci z pracy, on obiektywnie oceni ta kreseczke;)

Witaj!
Powtórz test jutro z samego rana.
Testy odczytuje się do 5 minut , po tym czasie test jest mało wiarygodny.

Do góry