reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair- ja NAŁOGOWA ZAKUPOHOLICZKA obiecuję Ci, że w galeriach bardzo teraz dbają o to, żeby było ciepło! Także marsz jutro na shopping! A chłopa zostaw jutro z ta antyramą, pierścionkiem i "chorym" kolanem samego w domu, a na peeewno WTEDY SOBIE ZROZUMIE DUZO RZECZY!

Asiu- Ty moja Kochana :**

Anula taa chyba tak jednak zrobię, masz rację teraz w galeriach ciepło jest, a kurde pójdę nawet na kawę i z książką usiądę, a co!

co ja bym bez Was zrobiła? :confused:

Blair- noo nasza grzeczna Dziewczynka! Pójdziesz sobie do coffeheaven albo starbucksa na pyszna kawkę! Kurczę, żeby chłop się tyle nie mógł zdecydować i jeszcze Ci tu fochy walić, gdy Ty wychodzisz do niego z sercem na dłoni. Nie nie :no:

Dziewczyny słucham sobie: Nazareth - Love Hurts Lyrics - YouTube a nigdy nie lubiłam takich starych utworów... Chyba już jestem DOROSŁA, hihi :-D

właśnie usłyszałam że się spinam ze staraniami bo chcę badania zrobić [różyczka, toxo, cytomeglia]
no i jednak wyszła opcja że się poryczałam...

Blair- co za dupek! :wściekła/y: Nie płacz Kochana! To tylko utwierdziło wszystkich w przekonaniu, że jutro powinnaś dać mu czas na przemyślenie wszystkiego... Oby tylko jakieś wnioski wyciągnął...

reklama
Blair - szkoda ze jestem daleko bo zabralabym Cie jutro na zakupy i drinasa wieczornego zeby Ci umilic ten wieczor !
ale .... moze faktycznie cos szykuje z pierscionkiem :p moze chlopaczyna sie za duzo romansidel naogladal i robi kolacje niespodzianke :D
jak wrocisz z zakupow to nie rob afery od wejscia tylko sprawdz czy nie ma kolacji przy swiecach w domku :p

Do góry