reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee nam też domek parterowy z poddaszem użytkowym, nawet działkę dostaliśmy, ale jak ja tracę pracę to nie dostaniemy kredytu i nie wybudujemy domku :-(

reklama
A u mnie żadnych planów, ostatnio coś krucho miedzy nami. Szału zapewnie nie będzie. Nie przejmuje się tym to już standart.

Ohoho ale sie u was piekne walentynki zapowiadaja. My w sumie nigdy nie ob hodzimy tego dnia jakos specjalnie. Ewentualnie jakies serce z czekolady i tyle wiec i tym razem napewno bedzie tak samo.

Lalka nie martw sie. U nas tez raz lepiej raz gorzej ale wazne ze razem! Ja tez juz przywykłam wiec pozostaje tylko czekac na te lepsze dni :-)

lalka glowa do gory w kazdym zwiazku sa klotnie...ja tez dzisiaj z moim zdarzylam sie poklocic zanim wyszedl do pracy...tak to juz jest czasami;-)

Dziewczyny nie chodzi o kłótnie to wiadomo że są. Rozchodzi się o to ze moj m czesto spedza czas w innym pokoju, na seks niema ochoty i wymyśla coś w kółko.

Lalka moze czas porozmawiac z nim szczerze. Rozmowa zawsze polepszy relacje pod warunkiem ze jest z glebi serca. My nawet jak sie poklucimy to jestesmy blisko. Zawsze potem rozmawiamy i na szczescie nie ma dodatkowego pokoju wiec w jednym siedzimy. To wazne zeby zle emocje rozwiewac od razu nie kumulowac ich bo potrafia zabic uczucie jak lawina zycie. Zycze wam wspanialych walentynek.

reklama
Do góry