reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia to witaj w klubie ja tez sie przeprowadzam pod koniec czerwca:tak:ale bardzo sie ciesze na ta przeprowadzke
Asia oj po calym dniu za kolkiem na pewno jestes wymeczona:tak: nic tak nie meczy jak dlugie podroze

reklama
lalka to ja trzymam kciukasy za pozytywne wiesci &&&&&&&:tak:
Asia na mnie zawsze po takiej dlugiej trasie relaksujaco dziala kapiel w goracej wodzie;-)

Wiecie co ten moj wczorajszy miszmasz tak mi zasmakowal ze znow mam na niego ochote nawet szczypior kupilam do tego:tak:

O rany Aschlee ale masz smaki.
Kapiel dooiero wieczorem jade jeszcze do klientki zaraz. Nie ma wolnego :-( ale za to nam caly piatek wolny. Kupilam foremki na muffinki w ksztalcie serduszka zrobie obiadek pyszny na gacie fajne dla mojego misia i jeszcze mu pojde cos kupic. Bede kezec i pachniec ;-)

wróciłam od lekarza, Bożeee jakaś paranoja, takiego konowała to ja jeszcze nie spotkałam, byłam na jednorazowej wizycie w ramach NFZ. Babka jak mnie osłuchiwała to dosłownie waliła stetoskopem.... a na koniec zapytała czy chcę antybiotyk :wściekła/y: dała zwolnienie i tyle, no to pytam co mi jest - "grypa", no dobrze, ale co mam brać? "no te febrisany niech pani bierze"
Masakra... w weekend jak będę w lbn to pójdę do mojego:wściekła/y: lekarza.

Kupiłam antyramę w obi i karteczki samoprzylepne i będę działać. Tylko wkurzę się jak i w piątek wróci po północy :no:

Anna, Ewelinka oby to były Fasolki :)

Skrzatowa musi być dobrze, cudne zdjęcia :) też takie chcę.... :D

Asiu uuuuuuu będzie gorąco w pt :D

Aschlee ukradłam dzwoneczka niech mi sypie Twoimi fluidkami :D

reklama
Blair87 nie ma sprawy niech sypie fluidkami dla Wszystkich Dziewczyn a co...:tak:
Asia oj to sie bedzie dzialo w walentynki :tak: Mezusiowi powiedz ze prezent walentynkowy rozpakujecie w listopadzie ;-):tak:
mychunia mnie to sie marzy taki nasz domek parterowy ,ogrodek....miodzio wiele mi do szczescia nie trzeba;-)

Do góry