reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczyny. Załamana jestem totalnie znowu miałam zarwaną noc mój młodszy brat miał wypadek (ten od wyrodnej bratowej rozstali się tak a pro po) Młody zasnął za kierownicą 3 razy dachował. 4 km od domu był tak blisko celu. Samochód na żyletki pójdzie jemu na szczęście nic nie jest:no: jakieś pasmo nie szczęść nad nim wisi

reklama
Bezdzietna <przytul> współczuje. Najważniejsze, że z nim wszystko w porządku. Tyle razy dachować, to naprawdę musiał mieć szczęście ;/ <przytul> A co z dzieckiem?

Lalka tak jak dziewczyny pisza rozmowa i jeszcze raz rozmowa.
Moj tez sie wsciekal jak zaczynalam seks traktować jako narzedzie do robienia dzieci. Potrafilam sie z nim kochac nawet jak nie miałam na to ochoty tylko dlatego bo dni plodne. A w trakcie myslalam tylko zeby wkoncu doszedl bo chce juz spac bo tak bylam zmęczona.
Stwierdziłam ze tak byc nie moze.

Bezdzietna najwazniejsze ze bratu nic nie jest.

Zakupilam test., brzuch nadal boli i caly dzien znow biegalam do wc bo jakos tak mokro i myslalam ze to okres :p

Wątpliwości kciukasy trzymam za II krechy !!!

Bezdzietna słaby temat przyznaję, ale szczęście w nieszczęściu, że nic mu nie jest!

Ewelinka no to za ciebie też kciuki, rany dziewczyny ale fajnie że coraz więcej fasolek się pojawia :)

Bezdzietna- strasznie współczuję kłopotów. Na szczęście, że nic temu człowiekowi się nie stało.

Ewelina- i jak test zrobiony?

Asiu- skok w góre oznacza, ze była owu.

Dziewczyny z innej beczki zakupiłam wiesiołka, castagnus biorę leki na tarczycę na alergię i zastanawiałam się nad ziołami ojca klimuszko lub ojca sroki, na owulację. Czy bezproblemowo mogę je pić z wymienionymi lekami?
Zna się któraś na tym?

Maluśka dziecko jest w Poznaniu z matką zabrali je od nas. Do końca tyg są ferie i Weronika siedzi w domu a jak wróci do szkoły to zobaczymy co zrobi z dzieckiem komu je podrzuci

Jołasia- chyba trochę za dużo tego wszystkiego. Będziesz przestymulowana i efekt będzie odwrotny do zamierzonego. :baffled:

Anula test rano zrobię ;-)

Tylko niestety obeszlam 3 apteki i rossmana i nie znalazlam testu o czułości 10 wiec kupilam 25.
Moze on nie pokazac jezeli ktos u mnie mieszka ;-(
Nie wiem czy to z mysli ale jest mi jakis slabo i mnie mdli... moze juz psychika...

reklama
Jolasia ja podobnie jak Anula twierdzę ze co za duzo to niezdrowo. Ostatnio cos czytalam ze kobiety przed ciaza braly Falvit Mama. Tam sa wszystkie witaminy i mineraly w jednej tabletce. Próbowała ktoras z Was? Jest tam i magnez i zelazo i kwas foliowy i wiele innych potrzebnych suplementów.

Do góry