reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka kochana prosze nie smutaj. Rozumiem co przechodzisz mam nadziej ze juz niebawem dolaczysz do Aschlee, Cyntii i innych zakreseczkowanych dziewczyn i bedziesz kolejna szczesliwa ciezarowka ;-)

Watpliwosci piekne kwiatki :-)

Ja dziewczynki juz w lozku, w mojej nowej pidzamce :-) nie jakas sexi tylko zwylka koszulka i szorty ale ale mierzylam dzis boska koszulke taka wymarzona ;-) czarna z koronka cudo. Musze kupic koniecznie ;-) a tymczasem czekam na mojego ksiecia z bajki az z wanny wylezie.

Dobranoc.

reklama
Ja tez juz dziewczynki uciekam do lozeczka.Do juterka papa dobranoc_04.gif

Załączniki

• dobranoc_04.gif
    dobranoc_04.gif
    9,4 KB · Wyświetleń: 84
Olusia - badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego robi się do 6 tyg po poronieniu. No albo w ciąży. Mi wyszły dobre wyniki, a gin powiedział, że to i tak nie daje jasnej odpowiedzi o_O

Wątpliwości - kciuki, by to była oznaka implantacji!

hej. Jestem już po badaniu. Wszystko jest dobrze :tak: Lekarz mi przepisał luteine. Poza tym mam torbiel a lewym jajniku ale to ponoć normalne. Na usg było widać pęcherzyk... na początku lekarz mnie przestraszył myśląc, że to bliźniaki! Ale okazało się, że pęcherzyk jest tak zagięty, a powinien być połączony, taki bardziej okrągły. Powiedział, że jeszcze czegoś takiego nie widział, nie wie czy to dobrze czy źle... ale zazwyczaj wychodzi dobrze. Miała któraś z Was coś takiego?:confused: Mam przyjść jeszcze za 2 tyg, lub za tydzień jak nie wytrzymam :-p jak będzie wtedy serduszko to dobrze... Nie mogę się doczekać

Asia robilam w ciazy badania na toxoplazme. To to o czym mowisz?
Cyntia, Olusia tez mam zlecone te badania ale jeszcze ich nie zrobilam. Dlugo sie czeka na wyniki czy sa na drugi dzien?
Gabis bylam pewna ze endokrynolog ci przepisze leki...oni jednak znaja sie na rzeczy.
Anulka w koncu sie uda. Wiesz u mnie najgorsze jest to ze zawsze bedzie ten strach, nawet jak sie uda, wiec same starania juz beda stesujace.

Aschlee heh jak przeczytałam co zjadłaś to jedyne co przyszło mi do głowy to "fuj" ;p
mogłabyś mi podesłać adres tej wróżki, to b ym ją sobie w podpis wkleiła jeśli nie masz nic przeciwko :)

Ana no właśnie teraz co pójdę do sklepu, patrzę np na dżinsy to największy rozmiar to małe M :wściekła/y: teraz wszystko robi na glizdy xs, xxs a kobiety o normalnych kształtach mają w workach chodzić?!
To straszne co się stało znajomej Brata, zabiłabym takich lekarzy...

Bezdzietna nie ma @, jest szansa :)

Cyntia ale się cieszę że z Okruszkiem wszystko dobrze :) niech rośnie duży! :D

Gabis super że trafiłaś na konkretnego lekarza :) to teraz już z górki :)

Wątpliwości śliczne różyczki :) udanych walentynek

Skrzatowa cieszę się że z Fasolką wszystko oki :)

G jeszcze w pracy :( wróci po północy, ja się czuję co raz gorzej... mówię G żeby rzucił tą robotę w cholerę, ale chyba wytrwa tam do lipca...

apropo starszych ludzi, to też mam masę takich historii. Wyobraźcie sobie że z czasów nastoletnich [gimnazjum] jadę w autobusie z koleżanką, wsiada starszy pan, więc wstaję bo Rodzice kultury nauczyli ;p a pn na mnie z gębą że co ja sobie smarkula wyobrażam, że przecież on nie jest taki stary [spokojnie pan po 70tce]. No i weź tu człowieku zrozum "starych" ;p

Gochson - ja robiłam w laboratorium Diagnostyka i różnie czekałam. Niektóre wyniki były po paru dniach. Za którymś czekałam 3 tygodnie. Idź jak najszybciej, póki jest możliwość wykrycia tych przeciwciał. Pewnie jeszcze jest Ci ciężko :-( Tu trzeba czasu, choć on i tak nie wymarze Aniołka z pamięci.

Hej laseczki ;) Przez ten kaszel spać nie idzie..
Mam do Was takie pytanie odnośnie tego kalendarza owulacyjnego Ovu bo skończył mi się po miesiącu dostęp do niego wyskakuje mi że mam wykupić abonament czy to znaczy że bez jego wykupienia nie będę mogła go dalej obserwować ?

reklama
Hej dziewczyny. Witam z rana.

Karola abonament nie jest drogi, zastanow sie czy nie warto.

Gochson tak chodzilo mi o toxo. To dobrze ze wyszly negatywne. Cyntia ma racje najwazniejsze teraz znalezc przyczyne niepowodzen. To bardzo wazne.

Do góry