reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka to juz moja druga @ po poronieniu, pierwsza dostałam 6 tyg po, a teraz 2 znowu 6 tyg po 1, jak się to nie zmieni w przyszłym cyklu to sie udam do lekarza dowcipnego:)
Nie chciałabym tego nazywać staraniami bo ja sie zaczynam nakrecać i spinać podczas przytulanek i nigdy nie wychodzi tak jak bym chciała a mojego nie chce tez na zawolanie brac w obroty bo tak sie czuje jakby to jakiś sprawdzian był a nie przyjemności..juz troche bardziej na luzie podchodze do tego wszystkiego.. A któraś tam coś pisała o wieku.. nie jest prawda ze jakas kobieta DECYDUJE SIE w wieku 28 lat na dziecko bo akurat wtedy jest gotowa, tylko niech któras pomysli ze moze nie moze zajsc w ciąze..i temu w wieku 28 lat nadal sie stara.. bo lata lecą! moze wyjełam z kontekstu czyjas wy[powiedz ale to mnie strasznie wkurzyło..

Jejku dziewczyny tak sie ciesze :) wlasnie musze zadzwonic do lekarza i sie umowic .:) tylko martwia mnie te bolesci brzucha:/ tak jakby @ mial sie

Cześć dziewczynki jak Wam mija dzień???:-)
Mi deszczowo szaro i ponuro...:-(
Pani rano mnie pokuła na badaniu krwi:-(
SSMama- dzięki poszperam na allegra i coś zamówię
lalka- &&&&&&&&&& żeby się udało :tak:
karolina859- zdrówka życze bo z płucami nie ma żartów;-)
klaudencja- witaj :-)
Bezdzietna- jak tam testowanie ??????????
magdalenka9191- &&&&&& oby była fasolka

Pozdrawiam cieplutko:-)

to normalne na poczatku ciąży bo ci się ze tak powiem macica rozciąga, powieksza zeby dzidziuś miał duży wygodny domek :)

Karolinko zdrowiej nam kochana:) a ty Mychunia jak sie czujesz?

Dzięki Motylku ;) ciężko jest wrócić do zdrowia jak ma się dwójkę dzieciaczków których trzeba zaprowadzić z rana do przedszkola i szkoły.. Potem trzeba iść na zakupy.. Oddałabym wszystko żeby normalnie funkcjonować :(
Olusia mam duomox ale guzik pomaga.. Z syropów mam jedynie ten z cebuli bo tak mi poradziła lekarka że to najlepszy syrop

reklama
Kurcze ten duomox moja Zuzia miała na zapalenie gardła.. no ale to inna bajka niż zapalenie płuc.. Karolcia idz doi nnego lekarza niech ci da konkretne leki , takie żeby cie na nogi postawiły!!

Do góry