reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiem że jest wcześnie ale na owufriend pokazuje że jestem jutro 14 dni po owu i tak sobie myślałam że jak jutro nie wyjdzie to poczekam do terminu@

Bezdzietna mocno trzymam && :-)

Aschlee na pewno sobie poradzisz :** wierze w Ciebie.

Dziewczyny ja ide jutro po pracy na rozmowe do nowej pracy :-) to śmieszne ale strasznie sie denerwuje bo to moja pierwsza rozmowa od przeszło trzech lat :-) oby dobrze poszła.

Witajcie Dziewczyny, miło mi, że pytacie o mnie. Dziękuję! :tak:

Ja dzisiaj pojechałam przed pracą na badanie betaHCG, co by wykluczyć wszelkie moje wątpliwości. Badanie znacząco je rozwiało. Moja beta z dnia dzisiejszego wynosi całe, okrągłe ZERO... :hmm:

Anulka, bardzo mi przykro Kochana :( <przytul> Słonko, a nie myślałaś przypadkiem, że Twoja owulacja mogła być o wiele później i dlatego też beta nie wyszła? @ planowo masz za 4 dni dopiero. Ja nadal trzymam &&&&& aby się udało :*

Ewelinka, możesz na nas liczyć :D

Może to głupio zabrzmi, ale ja boje się, że wpadnę z moim mężem i będzie kolejne dziecko. Nie że w ogóle już nie chce dzieci, ale na pewno nie teraz. W planach miałam przeprowadzkę i iść za jakiś czas do pracy. Przeprowadzka wypaliła, a teraz przede mną praca (jak dzieci oddam do przedszkola oczywiście). Ale boje się, że któregoś dnia okaże się, że znowu jestem w ciąży i znowu będę musiała siedzieć w domu, a M będzie tyle pracować ;/ Nie chce aby się wykończył ;/ Tylko nie zlinczujcie mnie za to co napisałam teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Anula przykro mi :-( ale pamiętaj ze caly kolejny cykl należy do Ciebie ;** uda sie!!

Aschlee ciotka z Gdańska tez z wielka chęcią oferuje w razie by co swoją pomoc :-D

Do góry