reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny jestescie kochane...na prawde nie uslyszalam jeszcze tylu milych slow.
goska03 jak chodzi o kurs to ja zrobilam od A1 do B1 ..bylo calkiem ok..jedyne co mnie na poczatku przerazalo to rozmowy tylko w jezyku niemieckim...ale takie rzucenie na gleboka wode jest dobre bo szybko sie uczysy....
O zawodzie zimmermädchen tez sie przekonalam ze to nie zawod zeby jakos tu przetrwac...rzadko chyba trafi sie na solidnego pracodawce w tej kwestii.
Ale w innych zawodach fakt jezyk musi byc minimum komunikatywny:tak:ale na pewno juz w miare umiesz bo przeciez musialas pozalatwiac wszystko mieszkanie itp wiec teraz tylko podszlifowac i bedzie dobrze
Anula1988 kochana strasznie mi przykro:-( nastepny cykl musi sie udac...trzymam za Ciebie bardzo mocno kciukasy
ewelinka_shn mocno trzymam kciuki za 'Twoja rozmowe kwalifikacyjna musi byc dobrze innej opcji nie ma...
Chyba jeszcze cos mialam odpisac ale eczy mnie skleroza:sorry2:[h=3][/h]

reklama
Kochane pisze do Was w imieniu swojej znajomej. To jej drugie in vitro bo pierwsze sie nie przyjelo. W szczepienie miala w sobote a w srode idzie robic bgch by dowiedzieć się czy sie udalo. Moge Was prosic byscie trzymaaly kciuki? Tak bardzo bym chciała by sie jej udalo. Zasługuje na to by byc mama po tym co przeszła. Buzka ;**

Ewelinka trzymam kciuki za znajoma zeby jej sie udalo &&&&&&&&&&&
Bezdzietna trzymam kciuki za Twoj jutrzejszy tescik:tak: &&&&&&&&&&&&

dziewczyny co byście dobrały za dodatki do tej sukienki , na początku mi się podobała a teraz już sama niewiem :-D
big.jpg

Lalka - jakis ladny zloty łańcuszek :p ogólnie raczej złote dodatki bo ma złote zamki :p jest bardzo prosta i elegancka wiec mozesz poszalec z dodatkami :d no i czarne buty oczywiscie :)

Ewelinka trzymam kciuki za jutro musi się udać:-)

Bezdzietna,trzymam kciuki za 2 kreski....
Anula1988 przykro mi ze jednak sie nie udalo....;-)
Ewelinka Tez bede trzymam kciuki za twoja znajoma....:tak:

lalka ja sie akurat nie widze siebie w takim stroju.... hmm chociaz .... sama nie wiem.... tzn chyba w takiej sukience....

lalka, bardzo ładna sukienka. Tak jak watpliwosc pisze czarne buty koniecznie i złoty łańcuszek + kolczyki :) I nic więcej nie trzeba. Pięknie będziesz wyglądać :D

Olusia : rozumiem :-)
Maluś : mam złotą branzoletke grubą ze ślubu jeszcze haha i małnuszek też się znajdzie chodz myślałam o naszyjniku ale zmieniłam zdanie

reklama
lalka ale co nie znaczy ze ty nie bedziesz wygladac pieknie... bo na pewno tak bedzie.... :tak: bedziesz sliczna... i nie mysl zle... chodzilo mi o siebie.... no chyba ze ja mam jakis spaczony gust... he he :-)

Do góry