reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się i ... uciekam. Jak zwykle.:-p
Zakupiłam wczoraj pojemniki do kuchni w stylu vintage na cukier, herbatę, kawę etc.. śliczności!:happy2:
Jestem tak zadowolona z zakupu że postawiłam je na stoliku w sypialni i...pocieszam oczy a mąż się przygląda i pyta: Czy wszystko ok? :-D:-D

Pozdrawiam.

reklama
No to teraz za miesiac bede musiala jakos zbalamucic swojego kochanego na przytulanki porzadne ;-) teraz nie bede go zaczepiac ;-)

L4 do końca tygodnia, ale antybiotyku nie dął, bo twierdzi dalej, że to wirus.... oby te leki tym razem pomogły...

KasikP witaj :-D

Maluś trzymam kciuki za Twój egzamin ;*

23dc ostatni raz mierzylam temperature bo mi brat gdzies termometr wywlókł. Od 18dc do 23dc mialam temperature 36.3-36.4. Wczoraj termometr sie znalazl, dzis mierze temp (31dc) a tu 37.4 st a ja mam opozniajaca sie o dwa dni miesiaczke. Czy to znaczy, ze mimo negatywnego testu ciazowego jest jeszcze dla mnie nadzieja?:D:D

reklama
Anna poki @ nie ma jest nadzieja:tak: za kilka dni powtorz sobie tesciora:tak:
Ale sie tu cichutko zrobilo....

Ostatnia edycja:
Do góry