reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
Blair87 - @10.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

Szlak mnie zaraz trafi ;/ Całą stronę miałam napisaną, a mi się usunęło :wściekła/y:I weź się nie wkurz :angry:

watpliwosc, tu nie chodzi o wiem. Ja miałam 21 lat jak zaszłam w ciąże, a jak skończyłam 22 lata urodziła mi się pierwsza córka :) Nie raz 17-to letni rodzice są bardziej odpowiedzialniejsi niż Ci co mają nawet około 30-tki. Ale tutaj ewidentnie widać, że nie radzą sobie z dzieckiem. Jak można na pierwszym miejscu wybrać zabawę, a na koniec dziecko? I to jest matka? Przecież wiedziała, że idą do łóżka z facetem można zajść w ciąże. Każda osoba o tym wie. Ja cały czas mam tego świadomość, że możemy wpaść, bo antykoncepcja nigdy nie jest 100%, a na razie nie chcemy trzeciego dziecka. Wczoraj musiałam mieć owulację, bo mnie strasznie jajniki bolały, lewy najbardziej. Nawet chodzić nie mogłam. Uprzedzałam M żeby uważał na przytulanie, bo mogę mieć owulację i szybko można zajść w ciąże.

mychunia, &&&& za wizytę :* Kochana, u nas rejestracja telefoniczna od 8 rano i jak dzwonie 8:15, 8:20, to już miejsc nie ma. Ludzie od 7-dmej w przychodni siedzą, aby zarejestrować siebie, albo dziecko.

Agniecha, jak tam Kochana? :* Nic nie pisałaś o bilansie Mateusza (albo mi umknęło coś)? Ja w maju z Oliwką na 4-tka idę, a w sierpniu z Roksanką na 2-latka :)

Karolcia, taka seksowna czarownica powinna coś zdziałać :D Jak się czujesz? :*

Aschlee, ja to od razu jak robiłam test to mówiłam mężowi, bo nie mogłam wytrzymać :D Dziwie się Tobie, że tyle wytrzymałaś :-D A wie, że to trojaczki prawdopodobnie? :-D

lalka, już dawno powinnaś rzucić palenie. Ja paliłam 3 lata i jak poznałam M i chcieliśmy mieć dziecko z dnia na dzień rzuciłam. Owszem jeszcze mnie ciągnęło, ale nie paliłam, a teraz jak czuje papierosy, to mi niedobrze się robi :) Dzielna jesteś :*

Czy u Was też tak jest, że nie widzicie wszystkich postów i dopiero jak zamkniecie stronkę i na nowo otworzycie one się pojawiają? Wiele wypowiedzi nie widzę i nie wiem komu co mam odpisać ;(

SSMama, wpisałam Ciebie do listy :* &&&&& aby już @ nie przylazła :*

Dziewczynki kochane, wysłałam dzisiaj przelew do Wordu na egzamin praktyczny, na który chce się zapisać na 25.01. Mam zadzwonić po 12-tej do księgowości zapytać, czy pieniążki już są, a później odczekać około godziny i zadzwonić pod drugi numer, aby zapisać się już na ten egzamin :) &&&&&&& kciuki za mnie, bo ja już dawno nie jeździłam i 18-tego, 23-go, 24-tego stycznia miałabym jazdę prze egzaminem :)

Karolcia to jednak twoj mezus sie zdecydowal na staranki czy sama decydujesz ? ;-)
Lalka nie boj sie bedzie dobrze!!!

Malus czsem tez nie widze, ale wtedy wystarczy odswiezyc strone. ;-)

Milego ja czekam juz na ginka :-)

Maluś : ​dzięki wielkie :-) modle się żeby pęcherzyki były prawidłowe i kilka bo tym razem jeśli będzie ich pare to podadzą mi dwa . OoO prawdo to super , powodzonka . Trzymam kciuki :happy2:

Malusiolka tak dzisiaj juz wszystkiego sie dowiedzial:tak: najlepiej to juz by na zakupy jechal:-D
To ja trzymam kciukasy za Twoj egzamin praktyczny.Na pewno sobie poradzisz bez problemu:tak:
Lalka ja tez palilam dosc dlugo ale potem szybko rzucilam i teraz dym papierosowy strasznie mnie drazni;-)
AsiaSzw czekamy na dobre wiesci:tak:

Malus na pewno zdasz. Nie denerwuj sie tylko.

Ja tez palilam. Ba ile lat. Popalalam przed ciaza poyem jak sie dowiedzialam ze zostane mama to rzucilam a potem znowu zaczelam palic jak mnie rzucono :-) i palilam 10 lat. Juz 3 nie pale i brzydze sie fajkami, ale to hipokryzja co masakra ale nic nie poradze na to ze mi smierdzi. ;-) za to moj syn hmm tez czasem smierdzi fajami, ale to wszystko przed wami dopiero ;-)

Aschlee tez na nie czekam :-)

Dziewczyny, ma ktoras z Was konto na ovufriend? Prowadze tam swoj wykres- sykle mam 28dniowe, dzis 31 dzien a ovu wciaz mi nie zaznaczylo owulacji..

reklama
Do góry