reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee25 dzieki za duzo fluidkow i mile slowa... :-)

lalka trzymam kciuki za punkcje...

Malusiolka u mnie jest tak ze jak nie ma mnie na bb i wejde albo mam otwarta strone i chwile nie bylam to pojawiaja mi sie posty do przeczytania albo musze odswiezyc strone .... trzymam kciuki za ciebie.. !! :-D
KasikP witamy wsrod nas.... :tak:
AsiaSzw kochana to to teraz czekamy na piekne 2 kreseczki....:happy2:

mychunia to kurujemy sie razem... ja poki co domowymi sposobami....

Watpliwosci bedziesz wpasniala mama....;-)

reklama
Gośka miałam owulację w sobotę, w piatek nie robiłam testu chyba nie pamietam juz.

Wątpliwości możesz być mamusią i na pewno bedziesz wspaniała. Nie przejmuj się już. Mnie też to co przeczytałam dotknęło do żywego, ale już dobrze. Trzeba swoje robić i nie przejmować się czyimiś osądami nie do końca trafionymi. Głowa do góry i uśmiech proszę.

Anula!!!! my tu czekamy na wieści od Ciebie!!!!

A ja dzis spedzam dzien w lozeczku.... a taka fajna pogoda na wyjscia czy spacerek... nio niestety..... nie tym razem..... ;-)

hej :)
ja dziś późno bo miałam urwanie głowy w pracy, jeszcze muszę posiedzieć z pół godz bo mam dośw nastawione...
Wczoraj Was podczytywałam ale jakoś nie potrafiłam nic mądrego sklecić ;p

Maluś &&&& za prawko

Asiu cieszę się że z Tobą "wszystko oki" :) obyś jak najszybciej zobaczyła te piękne dwie kreseczki :)

Aschlee brawo dla Męża że nie zemdlał na wieść "Kochanie będą trojaczki" :p

widziałam że była ostra dyskusja na temat wieku kiedy zachodzić w ciążę, myślę że tu nie tylko wiek jest ważny ale przede wszystkim możliwość zapewnienia bytu dziecku. Nie wyobrażam sobie żebym miała dziecko w wieku powiedzmy 20 lat, bo co ja mu mogłam wtedy dać? Chcę najpierw sama coś osiągnąć a dopiero potem powoływać świadomie nowe życie. Jak zaszłam w ciążę w wieku 21 lat to przyznam szczerze że świat mi runął [później runął jeszcze bardziej jak poroniłam], gdybym wtedy została mamą, to pewnie studiów bym nie skończyła, albo dopiero później, żyła na utrzymaniu Rodziców, na pewno nie byłabym w tym miejscu w którym jestem teraz.
I uprzedzając komentarze wiem, że jak się idzie do łóżka z facetem to może być ciąża, dlatego stosowaliśmy plastry, w których pilnowaniu byłam nadgorliwa, ale stało się, jeden na milion dał radę... Nawet mój gin był zaskoczony :p
Aha i wypowiedź powyżej to tylko moja opinia dotycząca mojej osoby! nie uogólniam!

i zapomniałam Wam napisać że złapałam od Was fluidki tylko że chorobowe :( trzeba się będzie w domu leczyć, gardło już lepiej po coli, jeszcze kaszel i osłabienie zostały...

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczynki za przywitanie ;-);-);-)
A ja...po 5 latach odstawiłam tabletki anty w połowie stycznie,
więc obecnie oczyszczam organizm..a powiem wam, że jest z czego i jest ciężko:confused2:
Postanowiliśmy z M postarać o pierwsze dzieciątko:rofl2:, co prawda możemy zacząć dopiero od maja,
ale Ja już nie mogę się doczekać i tak trafiłam na to forum.

Wiadomosc z ostatniej chwili : zostalam ciocia :-) moja szwagierka urodzila coreczke 50cm 2600 malutki okruszek. To siostra mojego mezusia kochanego. Bylismy u nich w sobote w Olsztynie :-) bujaczek dla niuni zawiezc. Nie ma imienia jeszcze zeby bylo smiesznie. Ale fajnie. To ich oierwsze dzieciatko, sami tam sa wiec pewnie bede teraz czesto na Mazurach.
Malus slyszysz bede niedaleko ciebie czesto :-)

Aschlee, cichutko? :shocked2: Ja nie nadążam z czytaniem, to jak tu jest jak jest głośniutko? :shocked2:

watpliwosci3 mysle ze nikt tutaj nie chcial Cie urazic SSMamie chodzilo chyba bardziej o to ze niektore dziewczyny nie potrafia dorosnac i traktowac dziecka jak nalezy. Bardziej tyczylo sie to chyba osob ktore karmia dzieci chipsami zamiast normalnym jedzeniem bo np nie chce im sie przygotowac posilku i tego typu przyklady.Ja tez swoje dziecko urodzilam w wieku 23 lata ale wiedzialam ze trzeba dac temu 'Dziecku co najlepsze ze nigdy nic mu nie moze braknac:tak:
Nie denerwuj sie bo to na pewno nie mialo uderzyc w Ciebie czy inne mlode i odpowiedzialne Mamy tylko opisywalo ze sa rowniez takie ktore rodza dzieci a potem maja je gdzies i traktuja jak zlo konieczne

Dziękuję! Dziękuję! W końcu ktoś mnie zrozumiał! Dziękuję. Nie chcę absolutnie nikogo urazić, a chodziło mi dokładnie o to. Przecież nie wiem, ile jakaś matka miała lat, gdy urodziła. Jeśli jest dobrą matką, to dobrze. Jeśli urodziła młodo i jest dobrą matką, to jeszcze lepiej. I absolutnie nie tępię młodych matek, tępię takie, które się dzieckiem nie potrafią zająć. I przykro mi, że ktokolwiek pomyślał inaczej, serio :baffled::zawstydzona/y:

Anna, Boże, super opowiedziałaś, jak zachciałaś być mamusią :tak: ekstra historia, ale nadal przykro mi z powodu mamy :-(W każdym razie, trzymam kciuki!! :-D

Aschlee, no to się ciesze :) Kochana, niech on z zakupami poczeka. Ma jeszcze trochę czasu :p Mi się zawsze marzyły bliźniaki, ale teraz można tylko pomarzyć :)

Asia, nie dziwie się Twojemu dziecku. Każdy chce spróbować jak papieros smakuje :p Z tego co zauważyłam to dzieci mające już po 8/9 lat palą ;/ Aż się boje o moje dzieci.

KasikP, witaj :) Oczywiście, że możesz dołączyć. Podaj datę @, a dopiszę Ciebie do naszej listy.

Anna, nie ma @, to zawsze jest nadzieja. &&&&&&& :* Może zrób betę?:)

Asicka, gratuluję ciociu :* Kochana, najlepszego dla rodzinki :) Jak będziesz mieć zdjęcie malutkiej pokaż :) Może kiedyś się spotkamy?:)

Dziewczyny, a ja jestem tak podekscytowana, że nawet nie wiecie. Jakieś 10 minut temu koleżanka z forum "Ciąża Ze Staraczek 2013" Napisała mi smsa, że ma skurcze co 5 minut i jadą do szpitala. Była dzisiaj na wizycie i lekarz wysłał ją do domu, a rozwarcie już miała 2,5 cm, a termin był na wczoraj. Trzymajmy kciuki za Asickę, aby Ania szybko się urodziła :D

Ja już po pracy. Siedze sobie z dwoma malymi mężczyznami. Czyli moim Mateuszkiem i siostra podrzucila mi swojego dwuletniego synka. Chlopaki szaleją a mi sie az serce smieje na ten widok. Alez bym chciala miec juz takiego drugiego brzdąca :-D

MALUSIOLKA prosze przepisz mnie na 7.03 bo do mnie niestety @ zawitała wczesniej.

Anula a czy u cciebie juz cos wiadomo?

Witam nowe dziewczyny :-)

reklama
Malus to ja trzymam kciuki za Asicke:tak: dobrze ze tak szybko zadzialalo bo widac ze sie juz martwila.
No bede musiala trzymac reke na pulcie bo on to juz by wszystko pokupowal bo powiedzial ze w nowym domku chce juz porobic pokoiki dla dzieci i dla nas zeby na pazdziernik bylo juz wszystko gotowe ale do wyprowadzki jeszcze troche czasu jest:tak:
Hmmm kto wie ja teraz tez sie nie spodziewalam takiej niespodzianki ;-)

Anulka odezwij sie...co tam u Ciebie?

Do góry