reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się z rana :) przesyłam wam buziaki :p
JA tez sie pisze na wakacje :) w sumie juz bym gdzies pojechała ale cóż pracować trzeba :p a urlopu nie dadza:) Z R planujemy w tym roku Mielno ale czy sie uda to niewiadomo.
Dzisiaj miałam iść zrobić TSH ale leń mnie dopadł jutro pojde bo jutro wolne a troszke jeszcze roboty w domu.
Fasolka po Bretońsku nastawiona i pranie też sie juz pierze musze zdarzyc przed praca..

Tulam was moje najdroższa :*

reklama
Olusia dokładnie ja tez nie chce by sie zajnowali jak uda nam sie miec dziecko. Oni w nadzym wieku juz mieli Adama wiec powinni zrozumieć ze my tez pragniemy dziecka. Jak bede w kolejnej ciazy to wogole niewiem czy od razu mam im mowic bo po co mam sie denerwować ich reakcja. Moja mama powiedziała ze jak by zobaczyli rosnacy brzuch a potem malucha to napewno zmieniliby zdanie. Moze i racja ale ta ich reakcja pierwsza ehh mogli choć udawac ze sie cieszą zeby nie sprawiac nam przykrosci.

Aschlee ja bym nie wytrzymala i juz Mężowi powiedziała ; p podziwiam ze tak długo umiesz trzymac to w tajemnicy :-)

A ja dziś mam przedostatni poniedziałek w pracy ;-) juz mi chyba przechodzi zalamanie związane ze zwolnieniem. Trzeba zmian w zyciu. Moze mniej stresujaca praca i szef pozwolą mi na szybsze pojawienie sie dzidziusia :-D

Kochane dziewczyny wysyłajcie Nam fluidki :)))

Baaaaardzo tego potrzebujemy !!!!!!!!! ;) ;)
Za luty niech będzie owocny podobnie jak styczeń ;) Czarujemy dziewczyny

halx15.gif

Załączniki

• halx15.gif
    halx15.gif
    50,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn owszem moze byc tak ze jak zobacza brzusek i jak sie urodzi moga zmienic zdanie ale jednak te slowa bedziesz pamietac i ze sprawila tobie przykrosc... ja jestem pamietliwa wiec ciezko byloby mi znow im zaufac...

Kochane...nic z tego wredna @ przyszła z samego rana i to taaaakaaa,że nie potrafię sobie przypomnieć kiedy ostatnio miałam taki ból brzucha;/ może po tym HSG wszystko w środku obolałe;/ No nic zaczynam nowy cykl...może będzie bardziej owocny czego i Wam kochane życze:tak:

Anula dzwonie dziś do dr Makowskiej-bo sprawdziłam,że gabinet ma też na Szczecińskiej w Gdańsku-czyli rzut beretem od mojego domu:)
Przyjmuje we wtorki i czwartki...może uda mi się umówić do niej na jutro,bo tak myślę,że skoro mam dobre wyniki hormonalne i HSG to lepiej pójdę na początku cyklu...może też dostanę jakiś wspomagacz i od razu poproszę o monitoring w tym miesiącu....

Dziewczyny, ja wiem że gdybyśmy powiedzieli teściom o ciązy to by się bardzo cieszyli, moja mama również :)
Więc strasznie mi przykro Ewelinka, że tak ci powiedziała teściowa. Hmm chyba bym zrobiła jak radzi twoja mama i nie mówiła wcale.

Krajetka kuj żelazo puki gorące :) idź jak najszybciej.

Motylku kochany ale z ciebie leniuszek :) Miłego dnia

Mychunia zdrówka kochana!!

Ja dziś idę znowu do gina, będzie sprawdzał czy pęcherzyk pękł. I w piątek progesteron będę pewnie robić i prolaktynę kontrolnie. Wczoraj zapomniałam wziąć Bromka wieczorem i nawet dzięki temu się wyspałam :)

Dziewczyny to jest nas 4 tu na Pomorzu więc tym bardziej wpadajcie :)

Olusia7982 i ewelinka_shn nie wytrzymalam i powiedzialam mu...najpierw myslal ze sobie robie jaja...ale jak zobaczyl moja powazna mine to w koncu uwierzyl...prawi sie poplakal z radochy i...juz dzis chcial jechac na sklepy ale powiedzialam mu ze musze czekac na wizyte..to stwiedrdzil ze czekamy na wizyte i ruszamy na polowanie:szok:
Jak mu powiedzialam ze wizyta w poniedzialek to stwierdzil ze czemu tak dlugo ze moze poszuka mi lekarki ze bedzie wczesniej...ale ja jakos tej bardzo ufam i wole zostac u niej...

karolina859 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosze bardzo fluidki na zamowienie dla Wszystkich:tak:
karjetka89 strasznie mi przykro ze ta wredna @ przylazla:-( trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&
AsiaSzw trzymam kciuki za udana wizyte &&&&&&&
ewelinka_shn strasznie mi przykro ze w tak glupi sposob zareagowali...jak dla mnie bezsensowna wymowka ze jeszcze za wczesnie na bycie Dziadkiem.Powinni sie cieszyc ze beda mieli wnuka czy wnuczke , ze wy jestescie szczesliwi,ze badania wychodza dobrze itp

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry