reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee trzymam kciuki za Twoje fasolinki ;) Olusia no jakbym wygrała w totka to możemy polecieć razem do ciepłych krajów ;)
To by były wakacje.. :-)
Ja taką infekcje przechodziłam jak zaszłam w trzecią ciążę i też zaraziłam się od R i myślę że ta nieszczęsna choroba zabiła moje maleństwo , a położna kazała mi się kurować jedynie domowymi sposobami

reklama
Zdezerterowałam z pracy :)
Zrobiłam szybko co musiałam, posiedzialam na szkoleniu i jadę do domku.
Zrobię sobie chyba dziś pazurki, wczoraj mi żele kolorowe przyszły :)

Dalej mnie mdli :/ nie lubię tego...
Brzuch boli na @ i chyba kolega z pracy mnie zaraził, wezmę na noc jakieś leki...

Mychunia biedactwo, zatoki wa paskudne, mi zwykle przechodzi po jednej dawce ibuprom zatoki.
G swojemu chrzesniakowi kupił krzeselko bujaczek fischer price i mogę spokojnie przyznać że był to bardzo dobry zakup, jego młodszy braciszek też korzystał :)
Od chrzestnej dostał medalionow na lancuszku

Karolina chorubsko pełną parą.... oby szybko odpuscilo!

Bezdzietna dopóki nie ma @ to jest nadzieja :)

Ja też kocham ciepełko :) dla mnie mogłoby być ciągle lato :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
karolina859 no byly by super wakacje... woda, sloneczko, drinki, jedzonko, ciepelko, palmy, po prostu zyc i nie umierac... he he :tak: no mozliwe ze infekcja spowodowala ze stracilas fasolke no ale tak na prawde przyczyny nie poznamy...:tak:

Blair87 kiedy testujesz?

Olusia na liście mam niby piątek za tydzień. Ale to jest najdłuższy termin (mam nieregularne), natomiast (nie)spodziewam się we pon-śr i jeśli nie przyjdzie to będę testować. Znając życie nie wytrzymam i zatestuje we wt :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

ja mam glupie pytanie ;D jak wczoraj moj test owulacyjny mial dwie rowne kreski a dzisiaj druga jest ciemniejsza to ktory mam traktowac jako pozytywny ??? oba??pierwszy ?? czy drugi?? :D

dzieki za odpowiedz :)
ja testy owulacyjne zamawialam na ebayu (mieszkam w niemczech) i zamawialam chyba 50 owulacyjnych i 25 ciazowych za okolo 8 euro :D czy sa sprawdzone nie wiem bo nie mialam nigdy monitoringu wiec pewna nie jestem czy dobrze pokazują :)

Liczy się pierwszy pozytywny test przecież :-) Wczoraj był już pozytywny tak?

Do dzieła dziś. Jutro też nie zaszkodzi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry