reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna dzięki za pomysł:) pojadę na zakupy to zobaczę co dostanę. Ja myślałam o puzzlach, dla tej mniejszej takie duże kawałki, a dla starszej mniejsze:) zobaczyłam tez w gdzieś w necie taki kartonowy domek do złożenia i do pomalowania, jakby nie był jakoś strasznie drogi to może coś takiego.

I tak to jest jak się własnych dzieci nie ma a ciągle przyjeżdżają lub sie bywa gdzie sa dzieci i wypada jakaś zabawkę/prezent kupić. Mam ostatnio wrażenie ze częściej prezenty dla dzieciaczków kupujemy niz dla dorosłych hehe

Dobra wracam do ogarnięcia lodówki

karolina dzięki :tak:rano było tragicznie, ale teraz może być :tak:

dowiedziałam sie wczoraj do rodziców, że mam być chrzestną dla Jasia, a chrzciny mogą już być za 2 tyg... cieszę się, ale wolałąbym żeby mnie siostra wcześniej poinformowała o takich rzeczach... i teraz problem co małemu kupić?

Asia - a w jakim celu bierzesz Castagnus? Delikatnie obniza prolaktyne, a na prolaktyne przecież masz już od lekarza Bromergon. Lekarz wie, że dodajesz jeszcze do tego Castagnus? Ja bym na Twoim miejscu odpuściła już niepokalanka.

Mychunia jak mój R był chrzestnym to my daliśmy małej pieniążki ;)
Olusia z wielką chęcią ale muszę czuwać bo sama w domku z dzieciaczkami jestem , a leków żadnych nie mam bo dopiero na 16 do lekarza a herbatki sobie nie zrobię bo wody nie ma w kranie :( :( chyba jakaś awaria.. zaraz do mamy zadzwonię i się dowiem... Dziewczyny co sądzicie o "bańkach" są pomocne przy chorobie ?

Olusia tydzień trwa, a już zaczyna schodzić powoli z zatok, więc jestem dobrej myśli... :tak:

karolina tu jest zwyczaj, ze daje się złoto. Moja chrześnica dostała złoty łańcuszek z literką A. Małemu chyba kupię medalik lub krzyżyk

a u lekarza byłam we wtorek popołudniu...

Ponoć kupując krzyżyk dziecku skazuje się je na noszenie krzyża całe życie. Ja nie jestem przesądna, ale to kojarzę z dzieciństwa.

Może lepiej medalik z Matką Boską?

reklama
Mychunia ​mój mąz swojej chrzesnicy dał własnie złoty łańcuszek z zawieszką. A chrzesna kupiła złote kolczyki. Aby była pamiątka:) Do tego kupilismy małej lalką Zuzię - taki prezent dla niej na ta chwile - i dwie rózowe sukieneczki + karte na pamiatkę ( własnorecznie zrobioną) :-) Ja osobiście jestem przeciwniczką dawania kasy na chrzciny, ale jak kto uważa:-):-)

Do góry