reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ja mam glupie pytanie ;D jak wczoraj moj test owulacyjny mial dwie rowne kreski a dzisiaj druga jest ciemniejsza to ktory mam traktowac jako pozytywny ??? oba??pierwszy ?? czy drugi?? :D

Obie muszą być takie same albo okienko pod literką T (pierwsza) ciemniejsza.

Oj jeszcze dwa dni i testowanie. Oby nie przyszła @ w 24dc.

Ostatnia edycja:
wczoraj byly dwie rowne :) dzisiaj ta ktora wychodzi jak jest owulacja jest ciemniejsza od tej ktora jest zawsze :)

to powodzenia !!!!! to trzymam kciuki za dwa dni z calych sil !!! powodzonka :*

Brrr, zależy czym się interesują. Moja starsza uwielbia układać puzzle (można małe kupić), a młodsza wszystkim się bawi. Może coś z dźwiękiem? :) Mały telefonik :p

Karolcia, zdrówka :*

Cyntia, ja wierze w to, że nie można dziecku (chłopcu) krzyżyka kupić, bo ciężar na całe życie będzie mieć. Chłopak jak chce krzyżyk, to powinien sam sobie kupić.

Aschlee, dziękuję za PW :* A co do kibelka, to ciesze się :*

Idę dziewczynki kąpać, bo w brodziku siedzą i zrobić kluseczki lane. Mam nadzieje, że zjedzą :) A poza tym muszę trochę ogarnąć, bo cały dzień mama była u mnie i dziewczynki trochę nabałaganiły. Fajnie, że przyszłą przynajmniej szybciej mi czas zleciał. Teraz pozostaje mi czekanie na M, który nie wiadomo, o której dzisiaj wróci. Ale na szczęście jutro do 16-tej w domu i później na 17-tą do 3/4 -rano w pracy. Jeszcze około 10-tej chce na chwilkę do rodziców zajechać pozabierać jeszcze trochę naszych rzeczy i talerz do Cyfrowego Polsatu, bo inaczej dziewczynki nie mają jak oglądać bajek.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze...wizyte mialam miec w czwartek ale dzis dzwonila Pani doktor zebym przyszla we wtorek.Przyszly jej moje badania i zadzwonila zeby mnie uspokoic podobno wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Beta podobno super.Mam sie nie przejmowac bo obiecala ze wszystko bedzie dobrzeZobacz załącznik 608767

Ostatnia edycja:
Jolasia - a ile trwa Twoja faza lutealna? Wiesz w którym dniu cyklu miewasz owulację?

Test owulacyjny mega pozytywny w zeszły piątek, czyli owulacja w sobotę. W niedzielę będzie 9 dni od owulacji. Stąd też ta luteina bo cykle miewam nawet 22 dniowe a przypuszczalna owu 16 dc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze...wizyte mialam miec w czwartek ale dzis dzwonila Pani doktor zebym przyszla we wtorek.Przyszly jej moje badania i zadzwonila zeby mnie uspokoic podobno wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Beta podobno super.Mam sie nZobacz załącznik 608767ie przejmowac bo obiecala ze wszystko bedzie dobrze

no to brawo brawo :-)

reklama
watpliwosci3 - z tego co czytałam 1 pozytyw się liczy, jak były jednakowo ciemne za 1 razem to był skok hormonu i za 24-36 godz. dochodzi do owulacji, nawet piszą ze po 1 pozytywie się nie testuje dalej ;-)

moja 2-ga dziś ledwie widoczna, wiec testuje dalej ..., stawiam u mnie na pozytyw w niedzielę 13dc i owulacje na 14dc poniedziałek

Do góry