reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee to super ze biegasz do kibelka :-) to nic innego jak znak ze "pęcherzyki" daja o sobie znać i mówią ze masz sie nie martwić bo czuja sie znakomicie:-D

reklama
goska03 mnie szybko wyszedl test.
Poszlam dzis do takiej chinskiej restauracji i wzielam swoje ulubione jedzenie ale zaraz oddalam chyba calosc dla pana WC.
Juz nie mowiac o kawie ktora pilam litrami teraz z ledwoscia pije jedna dziennie.
Aczkolwiek jak to oznaka ze wszystko jest ok to zniose to dzielnie.
W pierwszej ciazy nie miialam takich atrakcji;-)

Goska03 witaj. Jesteśmy w tym samym wieku i dzieci tak samo :) Trzymam kciuki żeby ci sie szybko udało zaciążyć :tak:
Aschlee no jakby to powiedzieć...pozazdrościć tylko objawów ;-) Trzymaj się.

Asiu- mam w załączniku pomysł dla Ciebie na dzisiejszy owocny wieczorek, hihihi :tak:

Załączniki

• [star]sex[star].gif
    [star]sex[star].gif
    2,4 KB · Wyświetleń: 60
Domka gratuluję pięknej bety

Aschlee dobrze że odwiedzasz pana kibelka :) bąble dają znać :)

a mi humor zjechał, bo pomyślałam że głupia jestem że przecież 4-5dni przed [nie]spodziewaną @ nie miałabym pierwszych objawów i że się niepotrzebnie nakręcam, ech

Któraś z Was dziś pisała że zrobiła mielone z mizerią, a że nie miałam pomysłu na obiad, to podchwyciłam :D

reklama
Do góry