reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki dziewczynki :* Działają leki przeciwbólowe ale to już u mnie ostateczność bo biorę tylko wtedy jak się skręcam z bólu.. Póki co ból ustał i mogę sobie pozwolić na wypicie kawy.. Najgorsze jest to że mam tą wtręciuchę @ to jeszcze zaraziłam się od R potwornym bólem gardła kaszlem i katarem.. Ja jestem mało wirusowata ale jak mnie już co złapie to tragejszyn.. Ehh co zrobić dupa blada..

Domka łapię fluidy od Ciebie &&&&&&&&&&&& na przyszły cykl , dla siebie i pozostałych dziewcząt :*

2530901miye5rrz5h.gif

Załączniki

• 2530901miye5rrz5h.gif
    2530901miye5rrz5h.gif
    18,3 KB · Wyświetleń: 133
Ostatnia edycja:
reklama
Doska- a test robiłaś?? Może Ty zafasolkowana jesteś, stad te plamienia.

robilam bete i wyszla negatywna. zastanawiam sie czy powtorzyc, naprawde jeszcze nigdy tak nie mialam, pare dni plamien, w sumie nawet slowo plamienie tu nie odpowiada bo tego bylo jeszcze mniej.. kurde nadal nie wiem co robic,

Dośka nie stresuj się bo ja też takie plamienia miałam w zeszłym miesiącu i w tym również potem z tego rozkręciła się @

Kobietki,staram się nadążać za Wami ale lecicie jak burza:) Gratki dla zafasolkowanych :-D
Ja dalej czekam,żeby zrobić test-jeszcze 3dni...
Dziewczynki którym się udało-jak jest u Was ze śluzem? u mnie zawsze masa kremowego,gęstego przed @ a teraz susza...muszę włożyc palucha do środka żeby go zobaczyć i jest taki wodnisty....

Doska siknij prosze Cie .. bo jesli jestes w ciazy i tyle dni plamisz to zly znak .. jakiego koloru sa te plamienia ???
temperatura szczerze powiedziawszy wyglada jakby zmierzala do @ bo spada ...
zatestuj dla wlasnego spokoju

No to ja niestety dołączam do plamiących. U mnie tez drugi cykl z rzędu to samo.

Gratuluje II kreseczek i wysokich betek. Wierze ze mi sie tez w koncu uda.

Milego wieczorku. Trzymajcie sie dziewczynki.

reklama
Doska siknij prosze Cie .. bo jesli jestes w ciazy i tyle dni plamisz to zly znak .. jakiego koloru sa te plamienia ???
temperatura szczerze powiedziawszy wyglada jakby zmierzala do @ bo spada ...
zatestuj dla wlasnego spokoju

plamienia sa koloru brazowego, jasny braz :baffled:, zaraz poszukam czy mam jakis tescior w domku i sikne

Do góry