reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
K_a_S spokojnie jutro potwierdzisz beta i przyniesiesz nam dobra wiadomosc :tak: trzymam kciuki

blair trzymam kciuki zeby to wlasnie maly obcy dawal o sobie znac:tak:
brrr ja dzisiaj robie kotleciki mielone,mizerie i ziemniaczki a jutro chyba carmonare bo juz mi corcia chodzi i marudzi trzeci dzien a my wszyscy bardzo je lubimy;-)
Anulka ja na razie dzielnie sie trzymam w dochowaniu tajemnicy ale juz powoli mnie korci:-D
Corcia tez mi juz ktorys raz mowi ze ona by chciala siostrzyczke bo by sie z nia lalkami bawila i na spacery chodzila ale mowi ze braciszek tez by mogl byc bo by sie miala z kim klocic:-D

ja też już obiad nastawiłam. zupa jarzynowa się zrobiła... a na drugie mielone z ziemniaczkami i marchewka...a jutro chyba kopytka zorbie bo coś mnie chęci naszły

no i chleb się piecze od rana

ehh jeszcze musze pranie nastawic i suche przyniesc...a mi sie nie chce;p

Ja na szczescie nie musze dzis gotowac , mam pulpety w sosie pieczarkowym i ryz do tego ;-)

Fatalnie spalam, a wlasciwie mam wrazenie, ze nie spalam :-( cala noc snilo mi sie to HSG nie wiem czemu. I dziewczyny zobaczcie na moj wykres. Niby mam plodne dni a temperatura caly czas sie waha nie ma wzrostu nie rozumiem dlaczego. Mozecie mi cos na ten temat napisac. Do tego plecy mnie bola jak cholera mam juz ich dosc.

Dowiem sie w poniedzialek na kontrolnym usg i potem po wyniku progesteronu. Pecherzyk jest. Sama widzialam. Ale temp mam dziwna juz sie zaczelam zastanawiac czy moj termometr jest sprawny, ale to nowy sprzet. A ostatnio zrobilam sprawdzian i zmierzylam temperature kilka razy pod rzad i za kazdym razem wyszla inna. Ratunkuuu

Asiu a mierzysz termometrem elekrtonicznym? Ja tez do tych termometrow mam ograniczone zaufanie bo za kazdym razem pokazuje co innego. Najlepiej dzialajcie tak jak kazala lekarka a co i jak dalej wyjdzie na USG kontrolnym.I glowa do gory...musi byc dobrze :tak:

reklama
Do góry