reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Tylko żeby z tego tescioszka cos wyniklo ;-)

Odpoczywajcie dziewczynki .... ja tez ide ....
Do jutra ....

reklama
Missiiss kochana nie pierwsza mi mowisz, ze ja jestem wyjątkiem i nie pasuje do narodu narzekaczy (bo Polacy to sa wybitnie takim narodem, a to ze pogoda nie taka, a to ze asfalt krzywy, a to ze stonka ziemniaczana atakuje kapuste czy co innego, a to ze sasiad kupil sobie nowy ciagnik czy co tam innego i pewnie ukradl, bo skad by mial miec;-)), ale i ja tak czuje, ciesze się zyciem, chociaz nie zawsze tak było, bywaly chwile lepsze i gorsze, przezylam troche w tym wypadek samochodowy, mojego bylego i inne rzeczy, a po takich przezyciach czlowiek się zmienia i czuje się jakby dostal druga szanse od losu, dlatego ciesze miche codziennie, mój M ma ze mna wesoło, bo on raczej cichy, spokojny, wycofany, ale tylko do innych, bo przy mnie szaleje, no ale i tak ja nadrabiam za nas dwoje haha. Zycie jest tylko jedno, wiec trzeba z niego wydusic co się da i cieszyc się kazda chwila:-D. Pamiętaj uwazaj na Was:tak:

Anula nie przyjeli wypowiedzenia??? Wow, moja szefowa tez nie chciala przyjąć, nalo tego zaskoczyłam ja tak, ze oczy prawie z orbit jej wypadly, ale powiedziałam, ze mam do tego prawo i ze i tak to mój ostatni dzien i tak było. Trzymam kciuki za test:tak:

Bylam dzis kupic sobie kurtke skorzana, jestem cala happy pomimo wrednej @:-D
Mykam spac

Dobranoc:-)

Cześć dziewczyny,

anula: jak tam teścior? Z tym wypowiedzeniem to nieźle :/ Ale to chyba nie jest tak, że jak pracodawca nie przyjmie to nie można wypowiedzieć umowy o pracę? Wypowiedzenie ma moc prawną tak czy inaczej. Tak mi się coś wydaje...

julia: odpoczywaj zatem :) Termin @ wypada mi ok. 13.03. Brzuch mnie już pobolewa więc nadchodzi zapewne wredna @ :) Wiesz...a się coraz bardziej zastanawiam nad tymi ziołami wszystkimi...muszę to tylko z gin ustalić, żeby spytać czy to nie wpłynie jakoś na to co biorę i nie poprzestawia mi nic, bo co jak co, ale cykle mam od pewnego czasu regularne.

jazza: jak kurteczka? :D Taki zakup to na bank humor poprawia :D:D:D

watpliwości: o kurczę, trochę się wam skomplikowało :( Szkoda, że nie chcą iść na rękę i jakoś tego wszystkiego uprościć :(

tinuś: trzymam kciuki za ciebie i maleństwo :) Wszystko będzie dobrze :) Biorę dupka od pewnego czasu. Szkoda tylko, że ten mój własny progesteron jest na granicy normy :/

missiiss: kochana nie martw się na zapas, do 24.03 masz jeszcze trochę czasu, żeby się troszkę odstresować. Wiadomo jednak, że się martwi człowiek...W trakcie ciąży nie takie leki się bieże jak ty brałaś i wszystko dobrze, więc tu też będzie wszystko w porzadku :) Zobaczysz kochana :) Co do kardiologa to rozumiem, że może ci się nie chcieć :( Kolejny wyjazd, kolejny stres...Mam nadzieję, że nie będziesz miała już tych omdleń.

Mnie od kilku dni bardziej podbrzusze pobolewa...najpierw jedna strona, potem druga...w zasadzie liczę na to, że coś w końcu zaczyna się w tym moim organizmie normować. Jak zaczynałam nie było @, nie było jajeczka, nie było pęcherzyka dominującego...w zasadzie jakoś tam się poprawia. Trochę mnie ostatnio zasmucił ten niski progesteron. Na szczęście mam ostatnio dużo roboty, wiec nie myślę o tym wszystkim za często :)

U mnie piękna pogoda dzisiaj. Piorę właśnie poduszki :) Na słoneczku już jedna partia wysycha. Nie wiem czy kołdra mi się zmieści do pralki :D Na jutro zostawiam poszewki i ręczniki.

Udanego dnia :)

Good morning good morning jakby zaspiewala Judy Garland :D Julia taka czarna skorzana kurtka z Mohito, ramoneska :D, dobranoc kochana, wyspij sie :) Jugoslawa kibicuje Ci kochana i twoim jajnikom, zobaczysz skoro jest juz taka poprawa to bedzie tylko lepiej :) U nas tez piekny dzien, slonce swieci, wiosennie ahhhh wiosna wiosna wiosna ah to ty :D Milego dni :D

Hello
Az chce sie zyc no nie ?:-D taka pogoda :-)

Jazza
Kurciola napewno czadowa :-)sama musze cos zakupic chyba tylko nie wiem czy mi sie oplacao_O:-D

Jugoslawa
Kciiukasy zebyscie z anula piekne tesciki mialy :-D a co do omdlen to je mam od 15 roku zycia i im starsza jestem tym czesciej wiec nie przejda ale wezme sie za siebie po ciazy obiecuje :-)

Julcia
Dobranoc ;-)

missiiss: no pogoda nas dzisiaj rozpieszcza ;) Dopóki omdlenia jakoś tam nie powodują dużego dyskomfortu to można przeczekać, ale mam nadzieję, że się faktycznie za nie weźmiesz kochana, bo z czasem pewnie coraz trudniej będzie z tym :/

Pościel wyprana i teraz się suszy :D Tak czekałam na piękny dzień, żeby móc ją wyprać i trochę na zewnątrz podsuszyć, zawsze to ładniej pachnie i jest świeższa :)

reklama
Jugoslawa
Wiem :-( lanie mi sie nalezy ze to zaniedbuje... ale uparta jestem ;-)

No posciel z dworu mmm super sie pod taka spi :-) inaczej pachnie :-) no chyba ze wredny sasiad ognisko rozpali :p

Kurde zaczynam sie martwicze bede w miare na chodzi max do konca marca ... bylam terazgodz. Z mlodym na podworku to postalam mu troche na bramce pozniej posiedzielismy na llawce pozniej pochodzilismy miedzydrzewkami w ogrodzie i teraz leze i wyciszam skurcze. Wczoraj byly i dzis znow... eh

Do góry